Вибраторът – най-добрият ни приятел

Вибратори Cleopatra Sex Shop

Вибраторът без съмнение е най-продаваната класическа секс играчка. Той е приятно допълнение към интимния живот на всяка двойка и надежден асистент за самозадоволяване.

Добрият и качествен вибратор наистина е способен на всичко. По правило тези секс играчки се създава, като се взема предвид анатомията на женското тяло и способността им да задоволят всички нужди.

Повече за темата вибратори от Cleopatra.

За какво служи вибраторът

  • За независима стимулация – подходящ е за стимулация с или без партньор;
  • За допълнителна стимулация – секс играчката може да служи като допълнителен атрибут към основния ефект по време на мастурбация или секс;
  • За двойно проникване – може да се използва като втори помощник за двойно проникване.

Само чрез пълно познаване на собственото си тяло, човек може да получи пълно сексуално удоволствие. Сексолозите препоръчват използването на вибратори, които да събудят сексуалността и които ще добавят нова гама от усещания в интимния живот.

Видове вибратори

  • Класически – има традиционна продълговата форма;
  • Реалистичен – секс продукт, колкото е възможно по-подобен на пениса на мъжа;
  • Вибратор за G-точка – има огънат край за удобство при стимулиране на G-точката;
  • Мултифункционален – този модел най-често е снабден с допълнителен стимулатор за действие върху клитора;
  • Вибратор за двойки – предназначен за използване от двойки по време на секс. Те имат огъната форма, стимулират едновременно горната стена на вагината, областта на клитора и не пречат при проникването в партньора.

Вибратори има във всички размери. В зависимост от настроението Ви, можете да си изберете от много малки до огромни играчки, които ще Ви изпълнят изцяло.

Тези секс атрибути непрекъснато се развиват. Голяма част от тези играчки за възрастни имат няколко мотора, възможност за ротация, пулсация и най-различни скорости. 

Защо това е най-предпочитаната играчка за възрастни

Вибраторът е най-добрия подарък, който можете да си направите. Не трябва да се задоволявате с некачествен сексуален живот. Тези играчки ще го обърнат с главата надолу. Ще изпитате неща, които никога не сте си и помисляли, че е възможно.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Публикувано в Секс с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *