А ти купи ли си гардероб с плъзгащи врати?

Какъвто и модел гардероб да притежава една жена, едно е сигурно – той винаги ще е пълен и в повечето случаи, подреден. Може би, при обзавеждане на нов дом, мебелните магазини се посещават най-вече от дамите, тъй като те са по-предвидливи, практични и чувствителни на тема ред и красота. Разбира се, всичко е едно жилище трябва да е съчетано със стил и класа. В този ред на мисли, доста от представителките на нежния пол са привърженички на глезотийки като душ кабини, луксозни полилеи, дивани, а видят ли гардероб с плъзгащи врати, той веднага става техен.
Като заговорихме за това, ще споменем един интересен факт, идващ от британско изследване. Дамите прекарват 287 дни от живота си, независимо дали ще е пред гардероб с плъзгащи врати или обикновен такъв, в планиране на облеклото си. В проучването са взели участие 2491 жени от 16 до 60 годишна възраст. Специалистите изчислили, че всяка сутрин те отделят по 16 минути за избор на подходящи дрехи. Всъщност, това става през делничните дни, а през почивните тоалета се подготвя „само” за 14 минути. За по-официален повод или просто за излизане късно вечер, дамите се гласят 20 минути, размишлявайки какво да облекат, за да изглеждат неотразимо.
Стигнахме и до избора на дрехи за по-големи разстояния. Жените събират багажа си или по-точно избирайки само дрехите си, цели 52 минути. Ако пък са си взели отпуск и си стоят вкъщи, дамите прекарват по 10 минути пред огледалото или гардероба, чудейки се какво да си сложат днес.
Особено голяма е еуфорията покрай големите празници. За един гардероб с плъзгащи врати, настъпва истински хаос през 36-те минути, в които дамите подготвят тоалетите си.
Нека се върнем малко назад към работните дни, за да кажем и че сутрин преди работа, една жена променя най-малко два пъти облеклото си, независимо от това, че предната вечер са го планирали 15 минути.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *