Аджев Хан Сандански един отличен хотел

Ако търсите почивка далеч от ежедневния стрес с красива гледка и приятна атмосфера, то Сандански е едно място, което със сигурност ще се опита да ви примами да го посетите. Красивия хотел Аджев Хан Сандански е разположен в началото на града и предлага едно незабравимо преживяване за всеки турист.

Аджев Хан хотел Сандански е изграден в типичната възрожденска архитектура като в себе си съчетава и най-модерни удобства, за да осигури максимално приятни моменти за своите гости, Хотел Аджев Хан в Сандански е удостоен с награда за най-добър семеен хотел в България за 2008 година, дадена му от българската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, което е поредното доказателство за високото качество на обслужването в хотела.

С оглед на горния факт, няма да е изненада да кажем, че Аджев Хан е сред най-добрите хотели в Сандански, предлагащ гостоприемство, комфорт и уютна обстановка за своите гости. В семейните хотели в Сандански лесно можете да различите отпечатъка на индивидуалния подход към всеки клиент и личната заинтересованост на създателите им към всеки аспект от доброто прекарване на гостите – Аджев Хан също не е изключение от това правило.

Хотелът предлага на своите гости възможност да наемат стая или апартамент с всички възможни удобства. Във всяка стая ще откриете кабелна телевизия, телефон, интернет. В контекста на предстоящата зима ще отбележим, че хотел Аджев Хан разполага с климатици и централно отопление, като към всеки нает апартамент върви и самостоятелно джакузи към него.

Аджев хан хотел Сандански предлага невероятна кухня с най-изискани специалитети и вина, на които можете да се отдадете в механата към хотела, където лично Chef Аджев и оркестър ще се погрижи за вашите вкусове и очаквания за добро прекарване. За търсещите отдих и релаксиране, хотел Аджев Хан разполага със специализиран СПА център за своите гости.

Ако вече сте решили да прекарате романтичен уикенд или цяла почивка в Аджев Хан хотел Сандански, то можете да резервирате своето място на телефон – 074/631 140 или да посетите хотела на адрес – ул. Стефан Стамболов 51, 2800 Сандански.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Туризъм и пътувания. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *