Агенция за недвижими имоти – Superimoti.bg

SUPER ИМОТИ e агенция за недвижими имоти, която съчетава богат опит на доказани професионалисти в сектора с най-съвременните технологии и голяма база от актуални оферти. Концепцията на работа на SUPERIMOTI поставя акцент върху това да осигури на клиентите пълна и достоверна информация, и всеобхватно търсене на имоти при супер изгодни условия. Търсите имот за покупка или под наем? Ние можем да Ви съдействаме.

С какво можем да Ви бъдем полезни? 

Като една от най-бързо развиващите се и доказано коректни агенции за имоти, SUPER ИМОТИ може да ви съдейства:

  • при избор на имот за покупка или наем
  • за продажба на Ваш имот или отдаване под наем. 

Агенцията ще Ви помогне с експертна оценка на Вашия имот и анализ на пазара. 

С каква база от брокери и оферти разполага SUPER ИМОТИ?

Нашите консултанти разполагат с богата база от клиенти, което благоприятства бързото и ефикасно реализиране на сделка на изгодна цена. Брокерите, част от екипа на агенцията, са изключителни експерти, което прави SUPER ИМОТИ престижна агенция с портфолио от над 35 000 имота в България и чужбина, 20 офиси и представителства в цялата страна и Гърция. SUPER ИМОТИ вече е носител на различни награди в бранша, сред които награда за най-иновативна агенция на престижния конкурс на IMOTI.NET.

С какво се отличава агенция за имоти SUPER ИМОТИ? 

Това, което отличава SUPER ИМОТИ от останалите агенции за имоти, е това, че работи без комисиона от купувачите на ново строителство и предлага услуга „Персонален брокер“, която гарантира по-изгодна сделка за купувачите. Агенция SUPER ИМОТИ предоставя безплатни професионални услуги за всички продавачи и наемодатели на имоти, сред които юридически услуги, фото- и видеозаснемане, професионално оценяване на имота, широкомащабен маркетинг в България и чужбина. Ние разполагаме с портфолио от ексклузивни имоти, до които имат достъп само и единствено клиентите на SUPER ИМОТИ. 

Основен стремеж за всички брокери в SUPER ИМОТИ остава грижата към клиента, защото ние сме убедени, че хилядите доволни клиенти са най-важното доказателство за нашата работа. 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *