Авточасти от T-AUTO.BG

авточасти-2Разберете, защо е силно препоръчително да пазарувате точно от нас и с какво ще сме Ви полезни. Вижте за какви марки автомобили предлагаме авточасти и нашата история всъщност. Те ще Ви покажат конкурентните ни предимства и как се наредихме сред водещите отраслови магазини в България!

Асортимент

Ние сме сред малкото онлайн магазини с изключително широк асортимент от авточасти, обхващащ цялостния спектър от детайли в автомобила. При нас ще откриете отделни разновидности на частите от системите в една кола. Това са например, уплътнения, автомобилни филтри, ауспуси, запалителна система, гарнитури, накладки, шарнири, охлаждане и т.н. Накратко може да се обобщи, че при нас са достъпни над 500 000 оригинални авточасти и аксесоари за тях на ТОП-цени и с гарантирано високо качество.

Изненадите обаче не свършват дотук! Ние поддържаме огромна складова наличност, обхващаща над 90% от целия ни асортимент, което Ви гарантира бързи доставки до посочен от Вас адрес. Отделно, само при нас извършвате БЕЗПЛАТНА специализирана консултация относно избора на детайли и тематични въпроси, защото консултантите ни са високо специализирани в областта с дългогодишен практически опит. Възползвайте се!

Конкурентни предимства

  • Бързи доставки – гъвкави във всяко отношение, ние Ви предлагаме възможност за избор на фирма за транспорт от рода на Рапидо и Еконт, както и да заявите експресна или обичайна услуга, съответно в рамките на 24 ч.и 48 ч;
  • Три варианта за плащане – първата е авансово да направите банково плащане по фирмената сметка на СИТ-ТРЕЙДИНГ ЕООД, втората е да платите при доставката на поръчката, а третият е лично да си вземете покупката от наш офис;
  • Възможност за връщане или подмяна – след получаване на поръчката си, в рамките на 14 дни имате срок да я изпробвате и ако прецените да я върнете или подмените с друг модел. Тук е нужно само да са запазени опаковката, търговският вид и аксесоарите;
  • Минимална вероятност за грешна покупка – за да сведем вероятността за грешна покупка до минимум, създадохме иновативен онлайн магазин, с високотехнологичен интуитивен интерфейс, прекарващ потребителя през няколко стъпки. Във всяка от тях, от клиента се изисква да посочва отделни параметри, на база на които системата преценява какъв модел части да Ви предложи за поръчка.

Марки коли

Продуктовата ни гама обхваща 42 от популярните марки автомобили, като BMW, Audi, Ford, Dacia, Fiat, Honda, Lada, Mazda и т.н. За всички тях ще откриете значително разнообразие от продукти и аксесоари, всяка със своите специфики. Проверете в онлайн каталога и ще се уверите сами.

 

История и за нас

Като колеги и приятели, екипът ни работи сплотено и всички сме едно голямо подкрепящо се семейство, обединено около обща кауза, целяща предлагане на отлични бизнес възможности за търговците и обслужване за клиентите. По този начин, крайната ни цел е създаване на по-добра бизнес среда от доволни търговци и клиенти, помагащи си взаимно. Вече хиляди хора се възползваха от услугите ни, така че присъединете се и Вие и със сигурност ще ни посетите след време отново! Очакваме Ви!

[Total: 0    Average: 0/5]
Публикувано в Авто. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *