Белот

Ако играете белот, няма нищо страшно в това, да цепите картите, ако не е ваш ред – ако противникът е разсеян достатъчно, можете да раздаде картите и п този начин да спечелите правото да е пръв партньора ви. Добре ще е в играта на белот да бъде регламентирано правото за мешане на картите. Това е правото на раздаващият, но ако друг ги размеси, когато не му е ред – тогава какво да правим? Ще е добре да се измисли леко наказание, което не би развалило удоволствието от играта на белот.

Естествено при правилата на онлайн белот има точно определени правила, които са заложени в програмата и няма как да се нарушат волю или неволю, освен да загубиш.

Най-чести спорове при наддаването в онлайн белот възникват с обяви, направени без да се спазва редът – някой обявява, без да е изчакал – реда си. Понякога се случва и да не се чуе добре обявата на партньора или противника или неправилно да се обяви в играта на белот. Така предаваме непозволено информация на партньора, ако е първи и която е особено ценна.

Друго нарушение в онлайн белот, което е популярно, да се изясни точния вид на терците и поредиците преди разиграването. Правилата на играта изискват обявяването на комбинации да се осъществява с изиграване на първата карта на играча. По-приятна атмосфера за игра на белот има, ако се допусне закъснение на обявяването до захлупване на първата ръка. Злоумишлено обявяване на несъществуващи терци, белоти, карета, трябва да се наказва.

Играта онлайн белот, или бридж-белот, е сред най-популярните, а може би и най-популярната в България и други части на света, но често правилата й се различават. Belot online се е превърнал в социално явление в ежедневието на българина, който владее до накаква степен ИТ. Белот се играе навсякъде – в кафенето, в къщи, в клубове и градинки, и вече във Facebook безплатно. Ако много искате да играете онлайн белот, влезте във вашия профил във Facebook, а ако още нямате такъв – можете напълно безплатно да се регистрирате. Приятелите ви вече са там и можете да играете заедно с тях онлайн белот и да се забавлявате от удобното кресло или стол.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *