Белтъчините помагат за растежа на мускулите

Ще ви посъветва всеки фитнес състезател достатъчно количество белтъчини да приемате, оптимален мускулен растеж за да постигнете. За мускулния растеж трябва протеини да се поемат – те са градивно вещество. Всеки сериозен  бодибилдър и културист големи количества аминокиселини и протеини приема:

Трябва сигурни да сте, че достатъчно количество белтъчини приемате. Спортист, който 100кг тежи, трябва 200-300 грама дневно протеини да приема с всяко хранене. Използвайте натурални източници.

Основен източник да е храната – колкото може повече птиче месо, постни червени меса, риба тон, яйца, свинско месо и др.  Ако искате мускулна маса да качите, трябва постно червено месо да изберете на първо място. За начинаещи пилешкото месо е добър избор. Протеини на прах като добавка се приемат, за да може до оптимално количество да се достигне. Разнообразявайте избора си на прах. Ако само суроватъчен протеин използвате, то да го смените е необходимо и друг да изберете. Препоръчително е  многокомпонентен да е, който казеин и соев протеин може съдържа, както суроватъчен. Така, както да се храните само с птиче месо не може, необходимо е и аминокиселини и протеини на прах да сменяте.

Защо толкова различни хранителни вещества използват професионалистите? Не е заради вкуса единствено. От натурални хранителни вещества  се различават протеините по съотношението на  профила аминокиселини, минерали и витамини, други ключови вещества. Същото и за протеини на прах се отнася. Всеки свои предимства има и функции. Казеина на глутамин е богат и казоморфин съдържа, който за продължително и бавно освобождаване на аминокиселини помага.

Изберете за вашата цел правилните протеини. Постарайте се според вашето ежедневие протеиновите нужди да нагодите и според броя на храненията си. Ако 6 пъти дневно ядете, Суроватъчният е добър избор, веднага след тренировка. Едно от храненията трябва непосредствено след тренировка да е и аминокиселини и протеини да съдържа. Това е  от най-важните хранения.  Аминокиселини са основните на протеините елементи и в човешкия организъм за оформянето на белтъчините, са особено важни.

Повече вода пийте – повишено протеиново количество води до изгаряне на повече мазнини и течности в по-голямо количество означава да се пият. Пробвайте около 4 литра дневно вода да приемате.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *