Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

БГ Радио и Радио Фреш празнуват рожденни дни през май

Две от най-популярните и обичани радиостанции в България ще отпразнуват рождените си дни през месец Май. Радио Фреш и БГ Радио стават съответно на 16 и 10 години.

Най-слушаното Българско онлайн радио (БГ Радио), става на 10 годни на 1 Май, като празненство по този повод ще бъде грандиозно. В 20:00 часа на площад Александър Батенберг в София ще започне мегаконцерт който определено ще бъде едно от най-значимите музикални събития през тази година.

Под звездите на площада ще пеят много от родните поп звезди. Дони и Момчил, D2 и Дичо, Сигнал и Кирил Маричков ще зарадват своите фенове с изпълнения на живо, а специално за юбилея от Великобритания ще пристигне безспорната родна звезда – блестящият цигулар Васко Василев, който ще акомпанира на своят адаш Васил Найденов.

В концерта ще участват още: Стенли, Остава, Графа, Любо, Орлин Павлов, Galia, Миро, Мария Илиева, Ивайло Колев, Мона, Нети, Поли Генова, Рут Колева, Мастило, Криста, Стоян и Елица, V.O.XX., Калин Вельов както и трупата на Нешка Робева.

От радиото приканват всички фенове на родната музика да посетят концерта и им обещават незабравими моменти и много изненади.

БГ Радио е единствената родна радиостанция която излъчва само българска музика. Голяма популярност има извън пределите на България, където се слуша посредством интернет предаване или чрез спътник. Радиото е едно от най-уважаваните в България, а годишните награди раздавани ежегодно от него са едно от най значимите събития в родният музикален живот.

Радио Фреш също ще празнува рождения си ден през месец Май. Едно от най-старите радиа в България става на 16 години. За да зарадва своите слъшатели, радиото стартира специална игра с награди с името „Sweet 16“. Радиостанцията ще раздаде много музикални дискове, ваучери за отстъпки, фанелки и много много други приятни изненади. Общият брой на наградите е 160, по десет за всяка година.

Радио Фреш е много популярно сред населението в интервала от 15 до 30 години. Радиото се излъчва в 13 областни града и се радва на голям слушателски интерес.

Comment (01)

  • 02.05.2011

    Радио Новини

    За пореден път Бг радио показаха класата си над другите радиа, просто радио в което българската музика е ценена.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *