Бижута Сваровски

Бижута с марката Сваровски са изкуствено изработени кристали. В тях се вграждат различни химични елементи и материали, а крайният резултат е получаване на реални гами от всякакви цветове. Машината, с която Даниел Сваровски е правил кристалите е била изключителна за годините си на изработка. Тя е направена още през 1895 година, а малко след това нейният създател издава разрешение, с което се застрахова от кражба на идеята си. В първите няколко години определени хора са смятали, че може би Даниел Сваровски е фалшифицирал доста от скъпоценните камъни, предлагащи се на пазара за висококачествени изискани бижута. Само за няколко години бижута със Сваровски елементи започват да се търсят от все повече мъже и жени. Не след дълго се създава и фабрика за кристали Сваровски. Всички ценители на красивите бижута веднага могат да разберат, че в никакъв случай кристалите не са обикновено стъкло. По качеството на изработка и шлифоването кристали Сваровски са сравнявани с качествата на диаманти. Достъпната цена също оказва голямо влияние върху масово търсене на бижута от световноизвестната марка.

1. Какви бижута се правят с Сваровски кристал

Даниел Сваровски изработва всякакъв вид бижута. Предлагат се колиета, гривни, обеци, пръстени, различни видове комплекти и висулки. Те се правят предимно от злато. Доста по-рядко можете да срещнете бижута сваровски, съчетани със сребро. Пръстените, които са изработени със злато, украсени с невероятен кристал Сваровски се превърнаха в хит сред дамите. Нежни обеци също са доста търсени. На тях залагат и известните личности.

2. Как да съхраняване и почистваме бижута Сваровски

Никога не забравяйте, че е нужно закупените от вас бижута да бъдат поддържани по точно определен начин. Те трябва да се държат в оригиналната си кутия, която получавате още при покупката, на която е изписано логото на Сваровски. Ако държите да гледате бижутата си винаги блестящи и очарователни, следвайте тези лесни инструкции. Не бива да смесвате Сваровски с други бижута. Винаги ги съхранявайте на отделни места. Когато се къпете ги махайте, тъй като оригиналните бижута не бива да се мокрят. Почистването е бързо и елементарно – може да ги поддържате със специална кърпичка за очила.

3. Гаранции за качество и запазени търговски марки

Не пазарувайте на сляпо и винаги очаквайте да получите данните на магазина, от който сте закупили определените бижута. Трябва да получите и сертификат за качество, който се дава за всяка гривна, пръстен или колие отделно. Винаги можете да върнете закупените артикули в срок от 7 работни дни. Проверете от къде точно пазарувате, за да сте сигурни, че не става въпрос за фалшификация.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

1 Response to Бижута Сваровски

  1. Радослав Радев каза:

    Бижутата на Сваровски са наистина много класни и модерни. Доста бижутерии предлагат онлайн и локално красиви модели с тази марка, но не съм видял все още новата им линия бижута – Daniel SWAROVSKI Edition. Надявам се скоро да се появи на пазара защото е много стилна и луксозна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *