Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Истинският Черен петък (или Black Friday) в Bazar.bg

черен петъкИстинският Черен петък (или Black Friday) е традиционната глобална разпродажба, която позволява на клиентите да получат огромни отстъпки чрез закупуване на различни продукти. Само 3 дни в годината, докато условията на Черния петък са в сила, десетки онлайн магазини са обединени от една дума – Намаления! През 2019 г. Black Friday ще започне на 28 ноември в 00:00 часа. От тогава ще можете да закупите козметика, дрехи, играчки, домакински уреди, мебели, различни услуги, книги и много други, като използвате правото си на зашеметяваща отстъпка. Но ако не желаете да чакате до настъпването му, който традиционно е само веднъж годишно, може да посетите ежемесечния black bazar, който се провежда в bazar.bg.

Всеки печели в тази разпродажба. Следователно, не трябва да се мисли, че в промоцията участват само онези стоки, които не се ползват с голямо търсене. Напротив – продавачът подготвя масово търсени продукти и ви предлага най-доброто от неговата гама. В резултат на това купувачът придобива стоки, които не може да си позволи през останалото време.

 Там ще откриете същото разнообразие от намалени артикули от търговци и физически лица. Ще може да се възползвате от големите намаления всеки последен петък от месеца. А ако сте търговец – има възможност за публикуване на неограничен брой обяви.

Защо е изгодно да го купите по време на Черния петък? 

Защото вече не е необходимо да търсите продукти, обозначени като „Намалени“, за да купите това, което искате. Отвсякъде ще ви заобикалят отстъпки! Търсите най-новия смартфон? Погледнете в уебсайтовете на онлайн магазините в секциите за телефони и iPhone! Мечтаете за нещо ново и стилно? И тук има намаление! Българските онлайн магазини гарантират на почти всички тематични групи, че по време на Черния петък всеки ще получи най-изгодната сделка. Следователно, през това време може да се възползвате и да напазарувате преди Коледа и Нова година. Спестете парите си, като закупите подаръци за всички роднини и приятели предварително. Така можете да спестите до 70% от годишния си „подаръчен“ бюджет и да похарчите парите за себе си!

Какво е Черният петък или Black Friday?

Black Friday е вид религия за онези, които не могат да си представят живота без обещаващата дума „намаление“ или “отстъпки”. Черният петък е създаден в САЩ (миналата година се състоя на 23 ноември). С огромния си търговски успех, тази уникална техника за продажби бързо завладя света. В най-големите търговски центрове в Лондон, Ню Йорк, Париж, хората застават на опашка от полунощ. И веднага щом вратите им бъдат отворени, цяла тълпа от купувачи с атака нахлува в магазините, взимайки всичко, което хареса сърцето им. За да стане най-изгодно по време на Black Friday, важно е клиентът предварително да проучи гамата от платформи за търговия, за да стигне до правилното място първи. Известно е, че запасите от стоки във всички магазини не са неограничени.

Защо точно Черен петък в bazar.bg? Има две версии на причините, поради които тази празнична отстъпка е получила такова име. Според първата от тях дефиницията за Black Friday е свързана с навика да се маркират печалбите в книгите с точно черен цвят. Втората версия обяснява името с факта, че по време на Черен петък, буквално всички улици на градовете стават безнадеждни и буквално черни от многобройните автомобили и тези, които искат да стигнат до там, където виси знакът „Намаление“.

Най-добри условия за изгодни сделки – онлайн намаления, отстъпки, купони за отстъпка и промоционални кодове в онлайн магазините на Black Friday 2019

Черният петък е безпрецедентна продажба на стоки с отстъпки до 70%! В допълнение, купувачите чакат за други благоприятни условия на покупка, които не са налични в обикновени дни.

През 2019 г. Black Friday ще ви зарадва с уникални оферти от над 250 онлайн магазина за електроника, козметика, облекло и не само.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *