Shopping cart

Бързи кредити от небанкови кредитни компании

Огромна част от родните домакинства вече се възползват умело от предлаганите бързи кредити срещу лична карта от небанковите кредитни организации. Всъщност пазара на заеми у нас е съставен основно от този вид отпускани кредити, които най-често се използват за покриване на лечение, непредвидени текущи сметки или нещо приятно като ваканция например.

Какви са причините повечето хора да избират бързи кредити онлайн или в офис от небанкови кредитни организации:

  • Скорост – да само в рамите на 1 час вие ще можете да получите нужния ви бърз кредит и ако това не отговаря на нуждите ви от спешни пари на заем, то банките със сигурност няма да предложат нищо по-бързо от няколко дни и то в най-добрия случай.
  • Бърз кредит срещу лична карта – при небанковите кредитни компании тези кредити се отпускат наистина само и единствено срещу лична карта, за разлика от банковите организации, където това е просто търговско названия на потребителски кредит, който изисква един куп документи, гаранции, а често и обезпечение.
  • Доверие – в последно време хората откровено избягват банковите организации при търсене на бързи кредити. Това е така, тъй като техните имена редовно биват забърквани в порочни скандали, от които няма как да се отърват сухи. Резонно това подтиква хората да търсят пари на заем от други места като кредитните компании с небанков характер.
  • Бързи заеми онлайн – възможността да кандидатстваме от работното си място или от нашия дом е още един плюс за кредитните компании. Така хората пестят време, средства и нерви, а и на кой му се чака поредната опашка в кредитна организация.
  • Скрити условия – терминът „дребен шрифт” стана популярен заради банките. Така те за пореден път подведоха родните потребители и потвърдиха лошото потребителско мнение на гражданите за тези организации.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *