Бързи кредити от небанкови кредитни компании

Огромна част от родните домакинства вече се възползват умело от предлаганите бързи кредити срещу лична карта от небанковите кредитни организации. Всъщност пазара на заеми у нас е съставен основно от този вид отпускани кредити, които най-често се използват за покриване на лечение, непредвидени текущи сметки или нещо приятно като ваканция например.

Какви са причините повечето хора да избират бързи кредити онлайн или в офис от небанкови кредитни организации:

  • Скорост – да само в рамите на 1 час вие ще можете да получите нужния ви бърз кредит и ако това не отговаря на нуждите ви от спешни пари на заем, то банките със сигурност няма да предложат нищо по-бързо от няколко дни и то в най-добрия случай.
  • Бърз кредит срещу лична карта – при небанковите кредитни компании тези кредити се отпускат наистина само и единствено срещу лична карта, за разлика от банковите организации, където това е просто търговско названия на потребителски кредит, който изисква един куп документи, гаранции, а често и обезпечение.
  • Доверие – в последно време хората откровено избягват банковите организации при търсене на бързи кредити. Това е така, тъй като техните имена редовно биват забърквани в порочни скандали, от които няма как да се отърват сухи. Резонно това подтиква хората да търсят пари на заем от други места като кредитните компании с небанков характер.
  • Бързи заеми онлайн – възможността да кандидатстваме от работното си място или от нашия дом е още един плюс за кредитните компании. Така хората пестят време, средства и нерви, а и на кой му се чака поредната опашка в кредитна организация.
  • Скрити условия – терминът „дребен шрифт” стана популярен заради банките. Така те за пореден път подведоха родните потребители и потвърдиха лошото потребителско мнение на гражданите за тези организации.
[Total: 0   Average: 0/5]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Бизнес, Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *