Shopping cart

Чанти от Hermès

Компанията Hermès е известна сред модните среди, че не само едни от най-красивите модели чанти предлага, но и ужасяващо скъпи. Френската марка е решила себе си да надмине отново – да създаде уникални дамски чанти, всяка милион и половина евро. Това рядко съкровище от злато е изработено и със скъпоценни камъни е обсипано цялото. И въпреки впечатляващата стойност, тези чанти са толкова мънички, че не биха се побрали в нея дори и слънчеви очила. Идеята е подобно на гривна, този аксесоар на китката да се носи. Целият персонал изключително силно се вълнувал при създаването на тази уникална колекция чанти–бижута. Дизайнерът е вложил в създаването на тези бижута цели 2 години. Самият той казва, че аксесоарите се създават, за да се продават и да се купуват. Но така е и с чиниите, диваните, с всички стоки по света. Но в тази колекция той е вложил индивидуалност и творчество, тези чанти да заблестят като уникални бижута.

Модната компания Hermès през далечната 1937 г. е създадена и в началото на дейността си, фирмата е специализирала в производство за коне на аксесоари, като юзди, а много по-късно и производството на луксозни дамски чанти и аксесоари започва, също и на парфюми. Затова и не е чудно, че в тази фирма е произведена най-скъпата дамска чанта.

В модните колекции на дизайнерите основен елемент са облеклата, но има дизайнери, които не са съгласни дрехите да са единствената водеща фигура. Затова в своите колекции отделят специално място на друг водещ женски аксесоар – дамските чанти. Те се фокусират в работа и усилия си за създаване не просто на чанти, а истински бижута.  Дизайнерката Judith Leiber създава от 1963 година специални модели, които и се обичат, помнят, карат притежателя си горд да се чувства. Някои чанти допълват на известните личности тоалетите по червения килим. Според различни източници те са ръчно изработени, като са необходими седем дни на всяка една за довършване. Без подходящата чанта непълен и незавършен остава образът. Освен това, с удачно подбрани аксесоари, тоалетът придобива по-изискан вид. Някои типове чанти са просто универсални и се приспособяват лесно към различни тоалети, те са изключително удобни и на имиджа добавят завършеност.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *