Часовници за всеки

Много от хора, смятат часовника за не особено полезно устройство и въобще не се интересуват особено от това какви  видове и марки се предлагат на пазара.

Въпреки това за голяма част от ангажираните и успешни дами и господа носенето на часовник е повече от задължително.Различните като стил, форма и материали часовници вече са не само необходимост, но и задължителен аксесоар към лайфсайла на всеки успял мъж и жена.Вещ отразяваща стила Ви, финансова стабилност, хобита, интереси и характер.

В днешно време на пазара се предлагат огромен набор  от часовници – модели с класическа форма и семпъл дизайн, хронографи предлагащи допълнителни функции като  хронометър, дата, ден от седмицата, също така ежедневно-елегантни модели притежаващи и допълнителни функции като  ежедневна аларма, втори часови пояс, тахиметър, извършващ множество измервания като скорост, брой операции за единица време и др.

Други часовници са снабдени с екстри насочени към атлети като например измерване на пулс, брой изгорени калории, стойност на кръвното налягане плюс вградена памет за съхраняване на не малък брой измервания.

За любителите на планинските преходи  и алпинистите се призвеждат модели часовници предлагащи  алтиметър измерващ  надморска височина и различни етапи на изкачване, барометър отчитащ стойността на атмосферното налягане, компас, различните положения(етапи) на луната и др.

„Морските вълци“ , практикуващи спортове като ветроходство, скуба-дайвинг, риболов, рафтинг, ветроходство и др. Могат да се възползват от  моделите часовници със специфични функции като Яхт таймер, дълбокомер за измерване на  дълбочината, на която се намирате при на гмуркане, дневник на гмурканията, запаметяващ начален час и продължителност на всяко гмуркане, термометър, отчитащ температурата на въздуха и на водата.

Ще Ви дам и още няколко интересни функции, при часовниците от средния ценови клас като например сверяване чрез радио сигнал – вграден приемник на радио сигнали от различни излъчващи кули намиращи се на различни континенти в зависимост от географското Ви положение, с помоща на които часовника е винаги точен.

Автоматичното луминисцентно осветяване, с което са снабдени голяма част от спортните часовници, Ви позволява при завъртане на ръката към лицето автоматично осветяване на дисплея при затъмнена среда

Както виждате всеки може да намери най-подходящия модел като функции, форма и стил в зависимост от предпочитанията си.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *