Да подчертаем красивото

дамска рокля

дамска рокля

Природата е дала на жената различни предимства и красоти, които се почитат високо от силния пол. Модата пък е дала на нежния пол дамски дрехи, с които спокойно могат да подчертават тези свои красиви черти. Изобилието от поли, блузи, дамски панталони, дамски сака, шлифери, палта, ежедневни рокли и какви ли не други дамски дрехи, дава възможност на жените да покажат на света своите красиви форми на тялото, като същевременно прикриват недостатъците си и изглеждат фантастично.

Модните специалисти съветват няколко прости неща, дамите искащи да изглеждат добре и да карат мъжете да се обръщат след тях. За основа може да се вземе фактът, че мъжете обичат да виждат женското тяло, като краката и бюстът например. Поради тази причина за ваш коз може да се смята природната даденост, която имате. Огромното разнообразие от дамски дрехи, които модата дава на жените могат спокойно да послужат за подчертаване на красивите части от тялото, които имате. Ако например имате дълги крака не бива да акцентирате върху задните си части с различни поли или ежедневни рокли например, като това е често срещано явление сред дамите. Просто някои представителки на нежния пол смятат, че имат красиви задни части или пък просто искат да имат такива и всячески се опитват да ги показват на света, нищо, че точно те не са за показ. В такива случай вие трябва да заложите на поли и рокли, а също така и на къси панталони. Всичко това комбинирано с обувки на висок ток, ще ви направи неустоими за мъжете. Ако обаче сте от жените, които имат задни части за чудо и приказ, но нямат красиви крака, то акцентирайте върху това, което природата ви е дала, като например заложите на дамски панталони или дамски поли, подчертаващи и оформящи дупето ви.

Ако природата ви е надарила с красиви, пищни и женствени форми, то в такъв случай за вас не са бодитата и блузите тип монахиня. Вие трябва да се обличате с по-отворени блузи, както и с елегантни рокли с деколте, които да подчертават бюста ви.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За TZahariev

Занимавам се с оптимизация на сайтове - SEO и развивам свой собствен блог - http://seoteo.info/
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *