Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Дряново – едно по-добро място за живеене

ДряновоПред прага сме на местни избори 2011. В малкия град Дряново също предстоят избори за кмет и общински съветници. Подобно и на останалите градове в България в община Дряново ще се сблъскат най-различни партии, които искат да бъдат избрани от дряновци и да поведат града към бъдещето.

Една от най-силните кандидатури за кмет на Дряново за местни избори 2011 е тази на Емил Попов, както и на листата на гражданската инициатива ”Дряново да бъде”, която го е издигнала като такъв. Силната и мъдра визия на кандидата за кмет на Дряново, както и отличните му умения в областта на управлението и финансите гарантират на цялата община едно по-светло бъдеще, доверявайки се на Емил Попов и „Дряново да бъде”.

Самият Емил Попов е родом от Дряново, като семейството му е закърмено с любов към града и неговите хора. Неговият оптимизъм е двигател за околните и му прави чест както сред приятели, така и сред политическите му опоненти. Философията на Емил Попов изразява философията на всеки отговорен българин с ясна гражданска позиция за постигане на личен пример и оправдаване на гласуваната му от обществото отговорност. В професионален план той е изтъкнат мениджър, които разполага със завидни контакти, като сред приоритетите му са да използва това, за да подобри живота на всеки дряновец.

В листата на гражданска инициатива „Дряново да бъде” изпъкват и редица доказали се професионалисти, които заслужено обществото е дарило с висок социален и морален ценз.

Нека заедно поемем по пътя на промяната, към едно възраждане на нашия град, към едно обединение в името на идеалната цел – превръщането на Дряново в пример за ефективно управление за цялата страна. И ще завършим с реплика, която обича да казва кандидата за кмет на Дряново Емил Попов – нека направим Дряново едно по-добро място за живеене за себе си и нашите деца и внуци.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *