Есен на Адриатика с Loyal Travel

Есента е сезонът, който най-рядко се свързва с пътувания. Обикновено през тази част от годината вече дългите летни отпуски са останали в миналото, а до идните коледни и новогодишни празници остава достатъчно дълъг период за да се почувстваме отегчени и дори малко подтиснати.

Истината е, че ако мислим извън стереотипа ще видим, че с хубавото си и ведро време есента е един прекрасен сезон за пътуване. Ако през лятото например не сте имали възможността да почивате за една или две седмици, през периода от септември до декември получавате още една възможност да го направите качествено и разбира се на достъпни цени.

Адриатика през есента

Есен на Адриатика с Loyal Travel

Едно от най-добрите места за посещение през есента за българския турист е Хърватия и брега на Адриатическо море. Съчетанието между мек климат, добра храна, прелестна природа и богато разнообразие от архитектурни забележителност правят тази част от Балканите доста примамлива дори и извън активния летен туристически сезон.

В Loyal Travel имаме за вас няколко наистина неустоими предложения за есенни почивки по крайбрежието на Адриатическо море, а доброто прекарване на времето е гарантирано. Температурите в България през есента са приятни на повечето места, но по брега на Адриатика времето е дори още по-хубаво, с по-топли и слънчеви дни и термометри показващи около 25 – 27 градуса през септември, 21 – 22 през октомври, 17 през ноември и около 14 градуса през декември..

През целия септември условията за късна лятна почивка са идеални, а дори и през октомври по-топлите дни представляват една чудесна възможност да се изкъпете в морето. Междувременно, дори и през октомври условията за почивка край брега не са за подценяване.

Температурата на водата е все още между 20 и 23 градуса, което я прави подходяща и комфортна за къпане. Ако попаднете и на по-слънчеви и топли дни, ще можете да си припомните напълно усещането за лято, което в България си е отишло заедно с края на месец септември.

Ние от Loyal Travel ви предлагаме голямо разнообразие от възможности за реализирането на идеалната есенна почивка на брега на Адриатика. Дубровник със своите тесни улици и крепостни стени, Сплит с модерната си атмосфера и големи градски паркове, както и простиращата се между тях пленителна Макарска ривиера, очакват да бъдат опознати и оценени така, както заслужават.

Сред предимствата да се заложи на този район не на последно място е и близостта до България. Пътят до Хърватия може да се измине лесно дори и с автобус. Страната е член на Европейския съюз, така че не е необходимо да се подготвят допълнителни документи, освен разбира се да носите личната си карта..

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Туризъм и пътувания. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *