Shopping cart

хидрофобен шперплат megaplex

МИП ГРУП ООД представя на вашето внимание най-новият си продукт MEGAPLEX. Това е индонезииски хидрофобен шперплат от най-високо качество. МИП ГРУП ООД е директен вносител на кофражен шперплат, предлага шперплат от най-нисък клас до реално най-висок клас за българският пазар.  Предлагаме 3 вида качество за хидрофобен шперплат с размери 1220X2440X20мм , филмовото покритие е черно. Предлагаме 3 вида качество за хидрофобен шперплат с размери 1220X2440X21мм , черен филм на покритието. Нашата фирма предлага и хидрофобен шперплат с кафяв филм и размери 1220X2440X21мм, какъвто масово се предлага главно от вносители в България (Строителните борси са прекупвачи и рядко предлагат такъв шперплат заради по-високата цена. Масово предлаганият шперплат е 20мм 3то качество и 21мм второ качество). МИП ГРУП ООД предлага за клиентите си с високи изисквания хидрофобен шперплат MEGAPLEX. Това е водоустойчив шперплат с най-високи качествени характеристики, той е в пъти по-добър от другия кафяв хидрофобен шперплат. Размерите му са 1220X2440X21мм и 1250X2500X21мм, 15 слоя тополова дървесина, Dynea тъмно кафяв филм, WBP фенолово импортно лепило (най-висок клас).
Искаме да обърнем внимание , че всеки лист в пале е с размери над 20,5мм.

За какво се използва хидрофобният шперплат?
Това са хоризонтални плоскости с приблизителни размери около 3 м2. Състоят се от хоризонтални листове дървесина обработени с гореща преса, която компресира листовете в много здраво хомогенно платно. Всяко платно е покрито двустранно с ламинирано фольо в различни цветове. Хидрофобният шперплат с кафяв филм е най-качествения продукт. Основно значение за качеството на хидрофобният шперплат е лепилото. Лепилата биват най-нискокачествени на растителна основа, масово предлагани в България, това е обикновено 20мм хидрофобен шперплат. Лепилата биват MR (влаго устойчиви), WBP melamine (водноустойчиви) и WBP pfenol (най-качествени) лепила. С такова лепило WBP pfenol е леилото на водоустойчив шперплат Megaplex.
Хидрофобният шперплат има главно предназначение в строителството.Използва се за кофраж, като се реди както вертикално така и хоризонтално. От основно значение за многократната употреба е качеството на платната хидрофобен шперплат. 20мм хидрофобен шперплат е с много ниско качество и може да се използва 1-3 пъти в зависимост от качеството (напоследък случайни фирми предлагат шперплат с много много ниско качество, чиито листове се разлепят при отварянето на чимберите на палето). В годините на силното строителство, голям процент от строителите държаха да инвестират средства в качествени продукти, за да могат да ги използват многократно. Силно редуцираният пазар сега и борбата за цена наложи да се внася много много нисък клас хидрофобен шперплат. Той може да се използва еднократно за огради или друго целево предназначение. Но в никакъв случай един обект не може да се изпълни от-до с нискокачествен шперплат. В такъв случай цената инвестирана в нискокачествени материали ще бъде много по-висока отколкото при закупуване на издръжлив шперплат. Именно за да се отличи на пазара МИП ГРУП ООД предлага MEGAPLEX. Тук е мястото да отбележим, че този шперплат се пройзвежда по наша поръчка и се предлага само и единствено от МИП ГРУП ООД.

Отличителни белези на хидрофобен шперплат MEGAPLEX.
Водоустойчивият шперплат MEGAPLEX е двустранно брандиран с лого : MEGAPLEX / WBP GLUE BROWN FF PLYWOOD A/A CLASS. Само този шперплат носи това лого, което както виждате описва техническите качества на хидрофобният шперплат. MEGAPLEX (МЕГАПЛЕКС) е хидрофобен шперплат реален клас А !

Comments are closed