Shopping cart

Хитът сред електронните четци

Най-новият уред, който е абсолютен хит в някои от най-големите онлайн магазини, като Amazon и EBay представлява онлайн четец за книги, позволяващ събирането на близо 100 заглавия на едно място. Няма съмнения, че  когато ни се налага да пътуваме дълго време, особено до презгранични дестинации, несъмнено скуката е онази „сила”, която ни кара да се чувстваме като в края на тежка работна седмица. Точно затова електронния четец Kindle се оказва подходящо решение за всички, които обичат да четат книги, но не могат да си позволят да помъкнат цялата си библиотека на почивка. Продукта най-често може да бъдем намерен в някои от онлайн магазините за пазаруване от чужбина, като е голяма рядкост, да бъде намерен из българските щандове.

Устройството е с едва 6 инча и разполага с възможност за осъществяване на връзка през интернет през специална Wi-Fi мрежа. Kindle 3G Wireless Reading Device, както е наименувана най-новата му версия не предизвиква отразяване на светлината и това го прави незаменим спътник на плажа, където четенето на книга е едно несравнимо удоволствие. Цветовете са специално избрани да са с по-тъмен нюанс, за да не предизвикат болка в очите. Контрастът е увеличен до 50% в сравнение с предишните модели. Теглото му възлиза на 247 грама-или по-малко от корицата на една книга. Свободното място позволява да се съхраняват до 3,500 различни заглавия,а постоянната интернет мрежа- да се теглят онлайн изданията на книги и списания непрекъснато, дори и от самите онлайн магазини.Интересното в случая е ,че батерията може да издържи до впечатляващите 2 месеца, само с едно зареждане. Ако имате проблем с английския, вграденият тълковен речник винаги може да Ви е от полза.

Kindle 3G Wireless Reading Device разполага и с подобрен PDF четец, позволяващ приемането на книги и списания в най-различни формати и конверсии.

Как работи устройството?

Електронният четец представлява смесица от електроника и специално мастило, точно както в обикновените книги и списания. Разликата е в представяне на писмените документи, които специално се обработват от софтуера, за да изглеждат като истински. От фирмата производител са помислили и за влияние върху очите и устройството е със специално покритие, предпазващо ни от вредното влияние на подобен вид техника. Това, което отличава Kindle 3G Wireless Reading Device, е че възпроизвеждането на книги през него коренно се различава от електронните книги, които сме свикнали да четем на мониторите. Новата технология, заложена в него не позволява да изпитаме какъвто и да било дискомфорт. Ако трябва да го сравним с обикновен LCD монитор, но могат да се изтъкнат няколко основни предимства на Kindle 3G Wireless Reading Device пред обикновения компютърен екран:

  • Поради факта, че разлика между истинско мастило и електронния вид на книга е сведен до минимум, дразненето в очите на практика не може да се усети.
  • Независимо от кой ъгъл четете книгата,  Kindle 3G Wireless Reading Device е така проектиран, че позволява винаги да се наслаждавате на перфектна картина, без излишен и дразнещ блясък.
  • Високият контраст на изображение позволява доста добра визуализация, както на цветен, така и на чернобели материалите, независимо, дали ги разглеждате онлайн или не.

Kindle 3G Wireless Reading Device е едно революционна откритие, за което се планира да стане истински хит в близките няколко години. Няма и съмнение, че е едно незаменима допълнение към четящия човек. В момента може да бъде закупено главно от онлайн магазини в чужбина, като има планове неговата продажба да се разрасне и по щандовете на големите хипермаркети за техника.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *