HTC Desire S от Щепсел.бг

Резултатът от развитието на технологиите е телефона на годината

Какво ще се получи, ако вземем смартфон от всепризната марка (например HTC Desire), и да я подобрим? Ще се получи HTC Desire S – смартфон с голям екран с диагонал 3,7 инча, тънък и със здраво тяло. Смартфонът е интелигентен, бърз и прост. Това вече е напълно ново ниво на надеждност.

Разглеждането на страниците в интернет е по-лесно и по-бързо от всякога
Сега вече всички ваши любими сайтове, ще се поместват в дланта Ви. Искате ли да разгледаме нещо повече? Променете на мащаба на страницата с просто движение, като размера на текста също може се променят, за да получите по-добро изображение на екрана. Нещо от екрана възбужда вашето любопитство? Просто докоснете екрана, за да изберете текста и го намерете в Google, Wikipedia, YouTube или речника.

Спомени в HD
Където и да сте, винаги, във всеки един момент от живота ви, вие ще можете да запишете спомена си завинаги, защото мобилният ви телефон изполва видео в HD. Усъвършенстваният смартфон HTC Desire S е оборудван с камера, която поддържа качеството на записа на видеото в HD, благодарение на което можете да запишете всичко важно за вас и да изпитате удоволствието от невероятно високата резолюция.

В екрана на телефона – създаден за да ви помогне
Можете да настроите телефона си и да го използвате точно по начина, по който имате нужда от него – лесен, бърз, умен. Можете да създадете бърз достъп до уеб линкове, телефонни номера и приложения на вашия десктоп. И тъй като сега са налице 7 различни достъпа, можете да се възползвате от възможността да запълните приложенията си с показващи се борсови котировки, метеорологични доклади или записи на приятели в социални мрежи … HTC Desire S може да промени всичко, което е важно за вас.

Комуникирането с HTC Desire S
Новият HTC Desire S се различава от своя предшественик с по-малко твърдо тяло – Unibody, липсата на хардуерни бутони, които се заменят със сензори –  докосване. Устройството станава по-продуктивно, по-леко и по-тънко.

Desire S разполага с процесор Qualcomm MSM 8255, работещ на честота 1 GHz. Матрицата на дисплея е Super-LCD, размерът на екрана е 3,7 инча (480 х 800 пиксела). Хардуерните характеристики на смартфона продължават с 768 MB оперативна памет, 1,1 GB постоянна памет, която може да се разшири с MicroSD карти до 8 GB.

Новият смартфон работи в GSM и 3G. Подобно на своя предшественик, апаратът е оборудван с вграден Wi-Fi (b/g/n), Bluetooth 2.1 с поддръжка за пренос на данни FTP / OPP, също така е оборудван и с пълноценен GPS-приемник. Снабден е също и с Bluetooth връзка към системата на кола за достъп до телефонния указател.

Desire S разполага с 5-мегапикселова камера (2560 х 1920 пиксела) с автофокус, LED светкавица и автоматично се задават на всеки образ GPS-координати. Камерата може да записва видео в HD формат (720p). На предния панел е VGA камера с фиксиран фокус за видео разговори.

Новия гений на HTC е с цифров компас, G-сензор, светлинен сензор. Сред конекторите са само 3,5 милиметровия аудио жак и микро-USB връзка с вашия смартфон на вашия компютър.

Комуникаторът HTC Desire S е оборудван с капацитет на батерията на 1450 мАч, при които според производителя, могат да се проведат близо 590 минути време за разговори или 430 часа в режим на готовност. Размерите на устройството са 115 х 59,8 х 11.63 mm и тежи 130 грама.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в GSM. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *