Интериорни врати – отношението на фирмите в бранша

Някои фирми, произвеждащи интериорни врати или метални врати за сгради, са заслужила славата си на надежден и желан бизнес партньор. Те имат широк асортимент на предлагане, високо качество на продукта и безупречна точност при доставка и монтаж.

Още със създаването си, те се доказват като лидери на пазара за врати в България и Европа. Предлагат широк диапазон от метални врати, екстериорни и  интериорни врати, ПВЦ и външни врати в различни цветове. Предлагането го обновяват ежемесечно с нови модели – продукти,  придружени с адекватни пазарни оферти. Клиентите им са предимно дистрибутори и строителни организации, но добре развитият търговски отдел на успешните фирми, с радост обслужват поръчки на малки фирми и частни лица.

Предлага се също и цялостно изпълнение на процеса от вземането на размери от място, до доставката на обекта и монтажа, независимо от мястото. Други фирми се занимават с внос и търговия на едро и дребно на метални врати, външни и интериорни врати, разполагат със собствени складови помещения и транспорт. Има и фирми, които изработват бутикови интериорни врати, проектирани и изработени специално за Вас, съответстващи на размерите на вашия апартамент, независимо колко голям е той, защото Вие искате да се отличавате от масово произведените. Невероятно разнообразие от модели и палитри с цветове, високо качество и конкурентни цени, още много разнообразни предложения ще Ви изненадат приятно в офисите на тези фирми.

Гаранция за високо качество на произвежданите продукти е използването на материали с доказан произход, доставяни директно от производителите или оторизирани техни вносители. За тези, които желаят уюта на естествената дървесина, има богата гама от фурнировани интериорни врати – от класическата плътна табла, през различните видове остъкления, до комбинацията от различни материали. Фурнирът е с хомогенна структура, а оцветяването може да задоволи и най-претенциозните вкусове. Освен това има опция за различни видове фрезовки и остъкления. Други фирми имат богат опит в производството и монтажа на метални врати и изделия от ковано желязо.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *