История на козметиката – Tiande

Египтяните очертавали очите си със зелена паста от мазнини и антимон, бадемовидна форма придавайки им. Целта на грима била кожата на лицето си от силното слънце да предпазят, а освен грима използвали червило и пудра. Първите перуки в Египет се появяват, където късо се подстригвали и перуката като заместител се явявала на шапката.

През 2007 год. в най-чистия на Русия екологичен край – планината Алтай, е основана компанията Tiande в град Барнаул. Повратният в историята на фирмата момент настъпва, когато основателите въпроса й си задават – Какво би се случило, ако най-новите на съвременната козметика разработки се съвместят с древните на източната медицина традиции? Отговорът може в продуктите на Tian De да се открие – те върху здравето и външния вид комплексно въздействие оказват – не само на физическо, но на енергийно ниво – също. На това именно главозамайващия ръст на компанията се дължи в Украйна, Русия, Казахстан, Беларус, Молдова, Латвия, Чехия, Полша и България.

Кариера в Тианде може всеки интелигентен човек да направи с МЛМ и системата за директни продажби. Системата за мрежов маркетинг и директни продажби е икономически отрасъл, растящ постоянно. При познатия вече в търговската мрежа начин на продажба през много етапи се преминава, за да достигне продуктът до купувача от производителя. При директна продажба се предлагат чрез сътрудници на компанията продуктите на потребителя, които всъщност са между производителя и потребителя единствените посредници. Така на продуктите цената ниска се запазва и клиентът на възможността се наслаждава вкъщи да получи продуктите, ползвайки на добре обучени и компетентни консултанти съветите. Tian De е на 5 години компания, но е между най-преуспяващите за директни продажби компании и на продукти за здравето и красотата – мрежов маркетинг. Ако желание имате дългосрочен бизнес да развивате с Tiande – екипът от професионалисти с успешен в директните продажби опит и мрежовия маркетинг, е за професионално обучение и подкрепа на ваше разположение.

Потребителите на марката козметика Tian De и на продукти са от начина удовлетворени, по който се чувстват и изглеждат, без да се налага лекар или професионален козметолог да посещават. Нещо повече дори – в техния живот ред позитивни промени се наблюдават – на техния организъм енергетиката се усилва, вътрешна хармония достигат по-лесно и могат дори с по-добри отношения да се похвалят с окръжаващите.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *