Justin Bieber – „Момичетата са луди, но аз го обичам“.

„Момичетата са луди, но аз ги обичам” , това е нещо, което Justin Bieber е казал на едно интервю. Още толкова малък той е осъзнал тази „жестока” истина. Но дали наистина го е осъзнал или е нещо наложено от някого другиго, не се знае,а и честно казано не е от особена важност в момента, защото като, нека го наречем поговорка, си е много, много вярно. Мъжете, като цяло, не спират да повтарят това… наистина ли ние сме луди или те просто не могат да ни разберат? Понякога си мисля същото и за момчетата, но да, обичам ги. Лудостта е ужасно разтегливо понятие. За лудост става въпрос дори и в романа „Под игото” от Иван Вазов. Там някой беше казал: „ Лудите, лудите – те да са живи!”. Като се замисля всеки човек на тази Земя е луд по свой си начин. Лудост е да летиш със самолет за някои хора поради простата причина, че той самият не може да си представи себе си да го прави. Лудост е да ядеш по пет шоколада на ден. Лудост е да не обичаш шоколад, какъвто човек е Justin Bieber. Лудост е да прекарваш целия си ден чатейки или гледайки снимки във ФБ и да не свършиш нищо полезно през целия ден. Лудост е дори да пишеш Feisbuk по този начин, но се случва, нали?

Лудостта е нещо строго индивидуално.  Например, когато човек не е толерантен и не може да приеме дадено нещо за себе си, той  най-често маха с лека ръка и казва:  „ Това е лудост”. Друг пример – някои хора са си изгубили ума по този Feisbuk и са полудели.

В заключение ми се иска да кажа, че да, може би сме лудички от време на време, особено в тийнейджърските години, но е истина, че не можем едни без други, защото бидейки луди, по свой си начин, ние се допълваме и живеем много по-добре.

Източник: Napred.bg

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *