Как да изберем фирма за сондажи ?

За да разберете коя фирма да изберете за вашият сондаж, трябва да зададете или следвате следните въпроси и стъпки:

1. Каква репутация имат различните фирми в региона ? Попитайте съседите си, които ползват сондажи за вода, за мнение за фирмата направила сондажа. Повечето няма да имат проблем да Ви разкажат за опита си със сондьорите. Не разчитайте само на едно мнение – колкото повече хора попитате, толкова по-добре ще може да изберете подходящата фирма за Вашият сондаж.

2. Фирмата предлага ли конкуренти цени? Не наемайте фирма, само защото са Ви дали най-евтината цена. Ако няколко фирми са Ви предложили близка до стойност цена, задайте си въпроса защо друга фирма е дала 20% по-евтина цена от останалите. Сондьори, които не оценяват добре работата си, има по-голям шанс да не предлагат доброкачествена работа за Вас. Освен това, във Ваш интерес е да наемете фирма, която ще е насреща ако имате проблем и имате нужда от поддръжка на сондажът. Има голяма разлика между конкурентен и евтин.

3. Говорете с фирмата, че сте на път да я наемете. Задайте въпроси относно типа на сондажният кладенец и вида на тръбната система, която ще инсталират. Има ли алтернативни опции, които ще Ви струват малко повече сега, но в бъдеще ще помогнат за по-дългата и по-добрата работа със сондажа. Във всички региони на страната има добри сондъори – Вашата работа е да намерите този човек във Вашият регион.

4. Уверете се, че знаете какво фирмата за сондажи очаква от Вас – Ще има ли нужда да изчистите дървета, да платите аванс сега или когато всичко е свършено.

5. Може ли фирмата да оправдае очакванията Ви? Могат ли да сондират, където и когато поискате? Задайте правилните въпроси сега за да нямате проблеми в бъдеще.

Когато правите финалното си решение мислете в дългосрочен план. Никога няма да съжалявате, че сте вложили повече пари в придобиването на собствен водоизточник, а не в купуването на ненужен предмет в дома Ви.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg, Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *