Shopping cart

Как да изглеждате стилно

drehi-stilniКак да изглеждате стилно, независимо от размера на портфейла и гардероба си? Следвайте малкото трикове, за които ние сега ще ви разкажем.

Стилът и модата не са едни и същи. И за да не станете „жертва на модата“, трябва да сте информирани за най-новите дизайнерски колекции.

Много жени успяват да изглеждат елегантни в класическите неща, които не са излезли от модата през последните 50 години.

За да бъдете стилни, следвайте тези прости съвети.

Използвайте умерено

За да изглеждате привлекателно, не е необходимо да показвате всички предимства, които природата ви е възложила. Ако се спрете на голямо деколтето, краката трябва да бъдат затворени. Носете мини поли, ако нагоре тялото ви е прикрито.

Винаги имайте бели ризи

Белите ризи от класически изрезки са неразделна част от гардероба на стилната дама. Този елемент от гардероба е в състояние да прецизира джинсите и да придаде чудесен вид на изображението с пищна пола.

Въпреки това, бели ризи имат един недостатък: белият цвят много бързо се превръща в сив или жълтеникав. Ето защо, след като сте намерили идеален модел: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/риза-боди-с-къс-ръкав, не се колебайте да купите две или три двойки.

Изберете ярки аксесоари

Ако вашият гардероб е съставен предимно от неутрални дрехи, допълнете ги с ярки принадлежности. Съгласете се, че зеленият колан изглежда по-скучно от самото черно. Освен това ще бъдете изненадани колко добре се съчетава с напълно различни неща.

Не се страхувате от експерименти? Изберете обувки и чанта с различни цветове.

Повторете успешните опции

Ако откриете печеливша форма за фигурата си, купете я в няколко варианта. Защо да не повтаряме успеха?

Изберете правилния модел джинси

Тайната формула за идеално поставени дънки е 95% памук и 5% ликра. За да получите най-добрата форма на тялото с чифт джинси, изберете такива да имат най-малко 2% еластичен материал.

Ако не може да избирате между два размера, най-добре е да изберете дънки с по-малък размер: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дънки-алекса. Малките дънки ще се простират по извивките на тялото, но големите ще седят като чувал.

Помнете, една стилна жена никога няма да позволи да изглежда небрежно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *