Как да изглеждате стилно

drehi-stilniКак да изглеждате стилно, независимо от размера на портфейла и гардероба си? Следвайте малкото трикове, за които ние сега ще ви разкажем.

Стилът и модата не са едни и същи. И за да не станете „жертва на модата“, трябва да сте информирани за най-новите дизайнерски колекции.

Много жени успяват да изглеждат елегантни в класическите неща, които не са излезли от модата през последните 50 години.

За да бъдете стилни, следвайте тези прости съвети.

Използвайте умерено

За да изглеждате привлекателно, не е необходимо да показвате всички предимства, които природата ви е възложила. Ако се спрете на голямо деколтето, краката трябва да бъдат затворени. Носете мини поли, ако нагоре тялото ви е прикрито.

Винаги имайте бели ризи

Белите ризи от класически изрезки са неразделна част от гардероба на стилната дама. Този елемент от гардероба е в състояние да прецизира джинсите и да придаде чудесен вид на изображението с пищна пола.

Въпреки това, бели ризи имат един недостатък: белият цвят много бързо се превръща в сив или жълтеникав. Ето защо, след като сте намерили идеален модел: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/риза-боди-с-къс-ръкав, не се колебайте да купите две или три двойки.

Изберете ярки аксесоари

Ако вашият гардероб е съставен предимно от неутрални дрехи, допълнете ги с ярки принадлежности. Съгласете се, че зеленият колан изглежда по-скучно от самото черно. Освен това ще бъдете изненадани колко добре се съчетава с напълно различни неща.

Не се страхувате от експерименти? Изберете обувки и чанта с различни цветове.

Повторете успешните опции

Ако откриете печеливша форма за фигурата си, купете я в няколко варианта. Защо да не повтаряме успеха?

Изберете правилния модел джинси

Тайната формула за идеално поставени дънки е 95% памук и 5% ликра. За да получите най-добрата форма на тялото с чифт джинси, изберете такива да имат най-малко 2% еластичен материал.

Ако не може да избирате между два размера, най-добре е да изберете дънки с по-малък размер: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дънки-алекса. Малките дънки ще се простират по извивките на тялото, но големите ще седят като чувал.

Помнете, една стилна жена никога няма да позволи да изглежда небрежно.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *