Shopping cart

Как да намерим добри оферти за почивка?

Всеки прави планове за почивка в любим сезон от годината и търси подходящи оферти за планина или море. За съжаление, някои хора оставят всичко за последния момент и когато започне отпуската, места в хотелите.

Туроператорите предлагат чудесни оферти месеци преди летния сезон, като по този начин всеки може да спести доста средства. За да можете да се радвате на спокойна и ползотворна почивка, съобразете се с препоръките на туристическите агенти, а именно:

  • Търсете оферти за желания курорт няколко месеца преди планираната почивка. Така ще имате повече време да съберете мнения за даден хотел.
  • Гарантирано е, че при ранна резервация ще можете да вземете най-хубавите стаи за минимална цена.
  • В случай, че не сте уточнили датите на отпуската, можете да си подберете периода за резервация с най-изгодни цени и тогава да уточните отпуската си. Когато дойде времето за почивка, хотелите ще се пукат по шевовете и вие ще трябва да се задоволите с това, което е останало на двойно по-висока цена.
  • Когато планирате датите за почивка и търсите изгодни оферти, трябва да знаете, че офертите за уикендите са по-скъпи от тези за делничните дни. Друга тънкост, която не е известна на почиващите е, че хотелите, които се ползват предимно за бизнес пътувания обикновено са по-спокойни и офертите за тях са доста изгодни, отколкото за хотелите, посещавани предимно от туристи.
  • Когато правите резервация чрез специализиран сайт, веднага след това позвънете в хотела и се поинтересувайте дали не биха могли да ви предложат и нещо по-добро. Когато има свободни места, няма да имат нищо против да ви дадат много повече екстри на същата цена.

Определено намирането на добри оферти за отдих не е сложно, но се изисква търпение и внимателно четене дори и на ситния шрифт. Ако нещо не ви е ясно, по-добре се обадете на телефоните за контакт и питайте, вместо после да останете разочаровани.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *