Как да се държиш при първа среща с компаньонка

Все повече господа решават да се възползват от ескорт услугите, които доста момичета предлагат. По този начин те разнообразяват скучния си интимен живот, гонят самотата от живота си и разкриват нови пластове от сексуалността си. Днес могат да се открият доста предизвикателни онлайн обяви за платена любов и то на цени, които всеки лесно би могъл да си позволи. 

Много мъже нямат никакъв опит с жените на повикване и не знаят по какъв точно начин протичат “сеансите”. Чудят се какво трябва да е тяхното държание при първа среща и за вбъдеще, ако сексуалните отношения продължат. Разгледайте обяви за ескорт от сайт samo.sex и научете повече за този вид услуги. 

Как протича срещата с компаньонка

Ако сте уговорили интимен сеанс с жена или момиче на повикване, като за начало е добре да проведете разговор с цел опознаване. Добре е да демонстрирате уважение и зачитане на личността, както и да изкажете гласно какви са Вашите очаквания. Тук правилата се определят от Вас и компаньонката, която в повечето случаи е описала детайлно в представянето си какви точно услуги и екстри е склонна да предложи. След това е ясно какво следва:

  • Любовна игра;
  • Разиграване на ролеви сюжети (по избор на клиента);
  • Полов акт, като сексът може да е нестандартен, груб или класически;
  • Приключване на срещата.

Можете отново да се видите с компаньонката, в случай, че сте останали доволни от нейното представяне. Ако ли не, имате възможност да се запознаете с друго момиче или по-зряла жена. 

Какво трябва да е държанието ни по време на първия сеанс

В само.секс ще намерите безкрайно много възможности да превърнете в реалност дори и най-смелите си еротични мечти, които не сте дръзвали да споделите с абсолютно никой. По време на срещата с компаньонка ще можете да се отпуснете на 100%, оставяйки се в нейните опитни ръце. Тя със сигурност ще Ви накара да изпитате силно удоволствие от креватните занимания, които ще Ви оставят без дъх. 

Ако срещата е първа за Вас, е добре да се държите свободно, но и умерено, както и да демонстрирате уважение към професията на компаньонката. Все пак, Вие самите сте потърсили нейните услуги, което означава, че е редно да не сте вулгарни или цинични. Фокусирайте се върху основното занимание, като преди това сте взели и необходимите предпазни мерки. 

Къде да открием обяви за красиви момичета

В samo.sex има стотици обяви за ескорт услуги, които момичета от цялата страна предлагат срещу поносими цени. Последните трябва да кореспондират с вида на предлаганите екстри и нивото на компаньонката. Разгледайте предложенията и си организирайте интимна среща.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Won Hundred Outlet • Мода за мъже и жени • Супер цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *