Как да си открием сметка в Sportingbet

Sportingbet е една от водещите компании на българския пазар за хазартни и развлекателни игри. Уеб сайта на букмейкъра има интерфейс на български език и освен това клиентското им обслужване също е на български. Всичко това много подпомага играчите, които са решили да правят залози през Sportingbet. Разбира се, за да започнете за залагате трябва първо да си откриете сметка и да депозирате средства по нея.

Процедурата по регистрация в Sportingbet е следната. Естествено първо трябва да заредите уеб страницата на компанията на вашия браузър. След това потърсете бутона „Нова Сметка” и го натиснете. Ще ви се зареди регистрационната форма на Sportingbet, която трябва да попълните внимателно и коректно, за да не допуснете някоя грешка, която да ви създаде проблеми в последствие. Когато попълните всички полета и натиснете бутона потвърди, вашата сметка е открита и единственото което трябва да направите преди да започнете да пускате футболни залози е да депозирате средства по нея.

Депозита може да се осъществи по множество различни начини, разнообразието наистина е голямо. Най-разпространено сред българските играчи обаче е депозита чрез директен манков превод, чрез дебитни или кредитни карти или чрез ползването на услугите на ePay.bg и Moneybookers. След като успешно депозирате вашата първа сума, можете спокойно да започнете да залагате на каквото събитие си поискате.

Предимствата на залозите по интернет за безспорни. Тук не трябва да се съобразявате с това къде и кога да си пуснете залога. Можете да го правите навсякъде и по всяко време, като единственото условие да е сте свързан към интернет. Добре е да знаете, че по голямата част от големите букмейкърски компании предлагат на своите новорегистрирани клиенти бонуси за добре дошъл. Sportingbet не прави изключение и също предлага такъв бонус. Ако не знаете или не сте сигурни как да се възползвате от него, можете спокойно да попитате някой от служителите от клиентското обслужване и той ще ви обясни подробно какво точно трябва да направите .

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Спорт. Постоянна връзка.