Shopping cart

Какви са предимствата на натуралните хранителни добавки, споделят от Биотика

  • Главна
  • Здраве
  • Какви са предимствата на натуралните хранителни добавки, споделят от Биотика
хранителни добавки Biotica

Съвременният човек, който е затрупан в работа и води динамичен начин на живот, изпълнен със стрес и психическо натоварване, не се храни пълноценно, а диетата му е доста бедна на полезни вещества. За запълване на тези дефицити е необходим приемът на натурални хранителни добавки. С какво са полезни и техните предимства? Как да направим правилния избор от магазин Биотика, дори и когато имаме колебания?

За какво могат да са ни полезни натуралните хранителни добавки

На първо място искаме да споменем, че натуралните хранителни добавки са предназначени както за жените, така и за мъжете. Те обикновено се приемат: 

  • за стави;
  • за кости;
  • за отслабване;
  • за черен дроб;
  • за очи;
  • за енергия;
  • за тонус.

Могат да запълнят дефицитите от елементи при липса на възможност за правилно хранене и балансиране на ежедневната диета. Те също са от полза при интензивни спортове, където тялото изразходва в по-големи количества определени вещества и трябва след това да се наваксват.

Какви са техните предимства

Характерното за натуралните хранителни добавки е съдържанието им само на естествени екстракти, извлечени от природни растения и продукти. Това ги прави изключително полезни и ефективни за тялото, позволява запълването на дефицитите, но в никакъв случаи не ги прави подходящи за постоянен и безконтролен прием. Въпреки, че съставките в натуралните хранителни добавки са естествени, в по-голямата част от случаите предозирането може да доведе до сериозни здравословни проблеми, така че препоръките са за спазване на посочените на етикетите дневни дозировки.

Съществуват някои препарати, от които организма не може да усвои повече от колкото му е необходимо и в подобен случай предозиране липсва. Такъв продукт например е магнезият, който в същото време е много полезен за организма и за хората, страдащи от мускулни крампи, прекомерна раздразнителност и безсъние.

На кой можем да се доверим ако не сме сигурни в избора

Препоръките на експертите са да се доверяваме на доказалите се специалисти в медицината или спорта, които с делата си са доказали, че може да им се вярва. Такива са например авторитетите в медицината и особено ако имате придружаващи заболявания е редно да се консултирате преди това с лекуващия Ви лекар.

В други случаи е възможна безплатна консултация и с операторите на онлайн магазин за натурални хранителни добавки Биотика. Ние сме доказани авторитети в областта и при нас работят само експерти с опит и дълбоки познания.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *