Какви услуги предлагат детективските агенции и частните детективи?

С какви случаи се сблъсква най-често един частен детектив и какви услуги предлага една детективска агенция? За разлика от сценариите по филмите, където известния частен детектив е натоварен да разкрие заплетено убийство в реалноста изневерите са най-честите причини за наемането на частен детектив. Съмненията в чуствата и лоялноста на близкия човек карат хората да прибягват до услугите на детективска агенция.Най-често тези съмнения са основателни и след доказването им двете страни са поставени пред възможноста да направят своя избор. Разбира се, също така се случва и прекалено ревнивите половинки да приписват неизвършени деяния на съпруг или съпругата си.

Също така често срещана задача, която се поставя пред детективска агенция е разследването на настоящи или бъдещи работници на фирма. Една такава задача до голяма степен ще разреши терзанията на всеки шеф, относно лоялноста на определен служител.

Събирането на информация пък би определило един човек, като подходящ или не добър вариант за определена позиция. Такива разследвани обаче се извършват от частен детектив единствено, когато става въпрос за важен и отговорен пост в голяма компания.

По подобен начин се наема детективска агенция когато е необходимо събирането на информация за фирма или сдружение, с което предстои съвместна работа или закупуване на акции. Срещат се и задачи като разследвания около изчезнал близък или умишлено укрил  се длъжник, като това са и едни от най-трудните за разрешаване разследвания.

Особено когато става въпрос и за евентуално напускане на българските граници.  Това са най-често поводите, които водят хората в офиса на една детективска агенция, а съответно това са и основните предлагани услуги от всеки частен детектив. За разрешаването на голяма част от тези нарушения или престъпления е необходима, качествена и скъпоструваща техника. Видеокамери, професионални фотоапарати, GPS – системи и други проследяващи устройства.

Дори и със скъпо струваща техника обаче много често е необходимо значително време за разрешаването на всяка задача.  Затова и цените на всяка детективска агенция са строго индивидуални според определената ситуация и трудностите при разрешаването и.

Трябва да знаете, че почти винаги предварително се заплаща част от сумата, която ще ви струва изпълнението на определена услуга. Това означава внимателно да поберете подходящата агенция, тъй като независимо дали ще има резултат, след като им възложите случая ще трябва да заплатите.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *