Shopping cart

Какво демонстрира моделът на чантата?

Отдайте се на smart shopping на чанти от естествена кожа от Геонат. Начинът ни на обличане е възможност да изразим себе си невербално.А понякога и мълчанието е комуникация… Екипът набългарския онлайн магазин направи проучване за това какво демонстрираме на околните чрез определен модел чанта и начините, по които тя може да бъде носена.

Ако носите бизнес чанта отпуснато в ръка, свита леко в лакътя, то вие сте еманципирана дама със завидно самочувствие, която е със стремеж към власт и контрол. Така носят чантите си звездите в артистичните среди.

Ако нерядко вие носите по повече от една чанта в неправилен стоеж и килната на една страна, то вие изпращате на околните отблъскващи сигнали, че сте неорганизирана, стресирана и под напрежение. Изключение тук правят моментите, в които сте пазарували дрехи и аксесоари, и са ви ги поставили току що в нов, стилен плик. Просто се придвижвате от касата на магазина до близкия паркинг и нямате друг начин. Във всички останали случаи бихте изглеждали, сякаш сте потъпкали женствеността, самочувствието и авторитета си.

Чантата, носена на едно рамо, минаваща през бюста е добро решение за младите момичета. В противен случай тя се възприема като липса на сигурност и нестабилност. В зряла възраст е не особено приемливо и може да се възприеме погрешно като страх да пораснете.

Чантата модел клъч е без презрамки или дръжки и съответно е неудобна за носене. Те имаха недооценен имидж до преди няколко години. Възприемаха се като твърде ретро или сякаш не сте знаели как иначе да комбинирате обувките и сте я взели в последния момент. След стремителната вълна във Винтидж стил през последните няколко години тя е инструментът за смело експериментиране и успешно смесване на различни стилове. Ако дама застане в затворена поза с кръстосани крака и хване с две ръце чанта клъч, това би бил сигурен сигнал за притеснителност и свенливост.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *