Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Какво е СПА туризъм? Бягство от грижите? Надхитряне на лошото време?

Когато времето започне трайно да се разваля или грижите ни дойдат в повече, ни се приисква да избягаме някъде. Някъде на далеч, на чудно място в България, зареждайки се с чист въздух, настроение и подновена свежест.

Спа в Банско - хотел РегнумИ понеже слънцето е започнало да ни избягва както в буквално, така и в преносно значение, се замисляме предимно как  можем да си набавим поне още няколко капчици топлина, за да удължим лятото, да продължим дните на отпускане и почивка, сякаш да се скрием от натрупаните ангажименти и наближаващия мрачен сезон.


Иска ни се някак елегантно да надхитрим лошото време.

Как да съберете още малко топлина? 

Може трайно да стоплите духа си само с потапяне в топла комбинация от изживявания:

  1. Затоплени от сауната влизате джакузито,
  2. в нежната компания на чаша вино
  3. и любим човек.

Това е истинска уелнес фантазия, водеща до стопляща забрава, че зимата ни настига с вледеняващо темпо.
За щастие със своите целебни минерални извори нашата райска страна ни дава богати възможности за лечебен релакс. В модерните хотели у нас може да се насладим за истинска уелнес почивка, чрез които някак да финтираме настъпващата зима.

Какво е СПА туризъм?

Отдих, чрез който събирате още малко живителна топлина. Това е реално търсеният СПА ефект в модерната философия за една истински рестартираща почивка. Идеята е да се потопиш напълно – и физически, и душевно – в оздравителни и козметични процедури. Те включват разнообразни блаженства, които отпускат духа и тялото, обгръщат ги в топлина и сякаш отмиват натрупаното напрежение.
Това отмиване е есенцията на СПА почивката. Чрез деликатно обгръщащи топлина и вода се постига целебно разтваряне на всички пори и сетива.

Сякаш цялото ти същество се разтваря и си поема дъх. Сякаш натрупаното напрежение се разтапя от топлината, а после се разтваря във влагата и изчезва. Така минералната вода в СПА центъра отмива тревогите и те кара да се чувстваш някак закрилян от грижите, като в защитена капсула на спокойствието.
Времето замръзва, докато ти се разтапяш в топлина и наслада, застинал в настоящия миг на уелнес блаженство. Все едно се носиш на собствен облак на спокойствието.

СПА комплекс Регнум подарява на гостите си точно такъв облак на спокойствието. Модерният СПА център на изискани хотелски комплекс в Банско е именно защитената капсула на спокойствието, носеща дълбокото уелнес отпускане. СПА центърът на хотелски комплекс Регнум в Банско е базиран на вълшебството на настоящия миг, в който изпитваш една натурална, органична наслада просто от факта, че живееш. Тази натурална наслада разцъфтява в баланса между здравословни храни и напитки, живителни тематични коктейли, разтапяща термална зона с парна баня, сауна, солариум, зашеметяващ хамам.
В специална зона за релакс ще потънете сякаш в жизнена душевна безтегловност, наслаждавайки се на: 

  • 4 масажни кабинета;
  • ВИП кабинет за двама; 
  • салон за целебна почивка.

Така Хотелски комплекс Регнум в Банско ви подарява автентично уелнес изживяване на усещане за благодатна душевна безтегловност, все едно се носите на собствен облак на спокойствието. 

Нашите планински курорти

Според много хора, България е райска страна за такъв тип оферти за почивка. Около целебните минерални извори вече има СПА хотели, които предлагат все по-професионално обслужване и добри условия за релакс.

Имате избор на хотели в Банско, Пампорово, Сапарева баня, които ще ви потопят в топлина, положителна енергия, чист въздух.

В телесен и духовен релакс.

Например в хотел Рeгнум в Банско, Вашата СПА почивка ще бъде наситена с:

  • Планинско спокойствие и чист въздух
  • Комфортни апартаменти с приказен планински изглед
  • Луксозен СПА център, предлагащ сауна, парна баня, масажи и СПА процедури, терапия с топли вулканични камъни, регенерираща терапия с кехлибар…

Това се казва целебен СПА туризъм, нали?

Преди студените месеци, съберете още малко топлина в едно уютно скривалище в планината – СПА хотел Регнум в Банско.  Запознайте се с нашите специални оферти за почивка и направете резервация сега, за да удължите своето лято. Заредете още малко слънчева енергия.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *