Какво представляват BOI имплантите?

BOI имплантите се различават от стандартните дентални импланти, по това че се поставят в най-твърдата (кортикалната) кост. Точно в начина на поставяне и дизайна се крият положителните качества на лечението, за които ще ви разкажем в следващите няколко реда.

Поставянето на базалните зъбни импланти е напълно безболезнена процедура, която се извършва посредством слагането на локална упойка. Разбира се, за по-чувствителните и нервни пациенти се предвиждат специални подходи като седиране (въвеждане в полусън). По време на операцията можете да бъдете в съзнание, но след това да нямате ясен спомен за случилото се.

BOI имплантите могат да бъдат поставени и на хора с пародонтит, тъй като се поставят извън засегнатата от заболяването зона. Не е необходимо изчакване на заздравяването на костта и целият лечебен процес може да приключи в разстояние от 2 до 5 дни от стартирането.

За разлика от класическите импланти, при базалните не е нужен голям обем на костта за поставянето им. Това ги прави препоръчителни за пациенти със сериозна костна атрофия (недостатъчно кост), които искат нови зъби за себе си. Времеемките и скъпо струващите костозаместителни техники са оставени в миналото и сега всичко е по-лесно и бързо.

Стойността на лечението с базални импланти не се определя на парче, а се взима предвид общия клиничен случай, който е индивидуален за всеки пациент. Трябва да знаете, че процедурите с BOI импланти са в пъти по-достъпни от тези с конвенционалните дентални варианти, които бихте могли да използвате.

С модерните базални дентални импланти няма да имате проблем с попаднала храна под протезите, нерегламентираното им движение или проблеми от друго естество. Вие ще се почувствате, така сякаш сте със своите собствени зъби. Ако искате да научите повече за базалната имплантология посетете сайта www.swissimplants.eu и се възползвайте от услугите на д-р Александър Лазров и Център по базална имплантология в София, квартал Изток ул. Люлякова градина номер 7. Желаем ви успех.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *