Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Кецовете- модерни, удобни и достъпни

sportni-obuvki
sportni-obuvki

Кецовете в днешно са едни от най-търсените и харесвани модели особено от тинейджърите в днешно време. Със сигурност няма нищо неестествено в това, тъй като кецовете са удобни и здрави, което в крайна сметка е най-важното нещо, от което всички ние се интересуваме. Повечето хора търсят удобни обувки и са готови да платят доста големи суми, за да се сдобият с желания чифт. Несъмнено всеки знае колко неприятно е носенето на неудобни обувки, а още по-неприятно е когато за тях сме платили доста висока цена. Това обаче се отнася най-вече за дамите и техните любими високи токчета, които ги карат да се чувстват една идея по-секси- да, секси до определена степен, но с разранени крака след това.

Кецовете като тип обувка са подходящи за всякакъв вид спорт. Избирайки височината на подметката вие можете да ги носите почти навсякъде. Спокойно можете да спортувате с тях и да се уверите в удобството, което създават.

Дори само вървейки по улицата ще се уверите колко широко разпространени са. Нормално е това да са най-носените спортни обувки от тинейджърите, все пак доста голяма част от тях слушат български и световноизвестни рапъри, които не носят друго освен кецове.

Кецовете – модният хибрид

Това представлява комбинация между кецове и стандартни обувки на платформи. Резултатът е кецове на платформа. Това разбира са модели, предназначени за дамите.

Този вид обувка, тези модерни кецове, са достатъчно комбинативни, удобни са на крака и могат да се закупят срещу една сравнително добра сума. Първите модели, които се появиха са естествено маркови, а стойността им не е никак малка особено за нашия стандарт. Все пак не всеки е готов да даде половината от заплатата си за някакви си обувки или дрехи. Като цяло всеки може да се сдобие и с реплика на марковите модели за много по-малко. В крайна сметка етикетът не ви трябвало да бъде водещото при избора на кецове, маратонки, дрехи и така нататък.

За пример вижте уникалния модел – http://www.sportmoda.bg/kecove-g-star-boulder.html

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *