Кои са най-икономичните конвектори от Gaudi DS

Конвектори Адакс от Gaudi DS

Електрическите стенни WiFi радиатори за отопление на банята са най-предпочитани към днешна дата, защото са сред най-икономичните електрически уреди. Днес, ние от онлайн магазина Гауди ще Ви представим най-достъпните стенни конвектори Адакс, отделните радиатори и кое всъщност ги прави икономични.

Какво е важно при избора на конвектор

Когато правите своя избор, трябва предварително да сте определили мястото за неговия монтаж, а размерите му да са съобразени с тези на радиатора. На второ място, за да са максимално икономични електрическите стенни конвектори за отопление и да успяват да поддържат комфортна среда, трябва да са оборудвани с термостат. Той включва и изключва уреда при достигане на зададената температурна стойност.

Друг важен момент при избора на радиатор за баня е правилното определяне на неговата мощност. Експертите препоръчват за най-лесно определяне да поставяте на всеки 1 кв2 по 100W. Тоест, за 10 кв2 м. са Ви нужни 1000W мощност или 1kW.

Кои са най-предпочитаните марки/серии и защо

Най-купуваните електрически стенни конвектори за санитарни помещения и тяхното отопление са на Адакс, защото те са сред най-дългите на пазара и за секунда време загряват максимално количество въздух. По този начин бързо затоплят помещението. Отделно, моделите за баня на Адакс са с нискотемпературни нагреватели и предотвратяват вероятността от случайно изгаряне. Те имат изключително прецизен WiFi термостат, който ефективно следи температурните колебания и с точност поддържа зададените му параметри.

Сред радиаторите за баня на марката Адакс и онлайн в Гауди ще откриете серии, като Standart, отличаващи се с базови характеристики и се стигне до WiFi моделите NEO, позволяващи контрол от всяка точка на света, посредством смартфон.

За какви помещения може да се използват

Предимно са предназначени за баня, защото се предлагат малки стенни електрически конвектори за отопление с WiFi термостат, които се отличават със своята IP степен на влагозащита. Обикновено тя е IP24, което обаче означава, че можете да ги пръскате, но не и да ги поливате или потапяте във вода. Тоест, радиаторите са устойчиви само на водни пръски и трябва да се монтират далеч от водните съоръжения.

Начини на управление

Управлението е възможно по няколко начина.

  1. На първо място, ако закупеният от Вас стенен конвектор за баня поддържа WiFi управление, то това означава, че можете да контролирате степента на отопление по интернет чрез смартфона си.
  2. Другият вариант е ръчният контрол, използвайки изведените на съответното мини табло бутони.
  3. Тъч контролът за задаване на желаните стойности е другият вариант, където Вие просто докосвате уреда по чувствителната област и извършвате управлението му.

За да откриете оригиналните продукти с прецизни термостати на марката Адакс, посетете онлайн в Гауди, където продуктите винаги са маркови и на ТОП цени.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Won Hundred Outlet • Мода за мъже и жени • Супер цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *