Компютърни услуги и абонаментна поддръжка на компютри

Поверяването на  информационното обслужване  на аутсорсинг  компания  е в следствие на   необходимостта от бързи и професионални   информационни услуги.В стремежа си да осигурим  стабилна и приятна работа на партньорите  ни, изготвяме  съобразени с нуждите Ви  месечни пакети  за корпоративна  поддръжка на компютри , при които нашите клиенти  могат да разчитат на нас по всяко време с предимство при  възникнал проблем.

Все повече организации   увеличават инвестициите си за   бизнес   решения , които да ускорят  осъществяваните   дейности. Интегрираме  и поддържаме   използваните хардуерни и софтуерни   решения .  Разчитате на  бърза  и  квалифицирана  услуга  при  необходимост,  отдалечено администриране ,  всекидневно  архивиране на информацията , защита на  данните  от  нежелан  достъп. По всяко време  разчитате на системен администратор , който да  отговори на въпросите Ви дистанционно  или на място  в офиса Ви.

Системната   поддръжка на компютри  е предназначена  за организации, които се нуждаят от абонаментна поддръжка на компютрите в офиса. При  корпоративната  поддръжка на компютри се залага предимно  на сигурността и защитата  на  данните на компютрите. Задава се всеки ден  архивиране на данните  на сървър.Периодично  се изпитва антивирусната защита и се провежда  хардуерна и софтуерна профилактика на компютрите. При проблем с електронен подпис, сайтовете на НОИ, НАП и други институции разчитате на  моментална  помощ чрез  програма за отдалечено администриране.

Назначаването  на  техник за компютърна поддръжка на пълен работен ден  често  не е рентабилно , а  необходимостта  от  поддръжка на компютрите е необходима. Затова  сключването  на договор за  корпоративна   поддръжка на компютрите е изгоден вариант, със  много по-малки средства. Сумата за  корпоративна  компютърна поддръжка   се определя  от услугите,  от които имате нужда и се  определя  на работна среща.

Success Solutions  извършва   експертни   компютърни услуги,  абонаментна поддръжка  на компютри и сървъри,  изгражда  и  поддържа  компютърни мрежи,  интегрира  софтуерни програми.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Компютърни технологии, Услуги. Постоянна връзка.

1 Response to Компютърни услуги и абонаментна поддръжка на компютри

  1. SXPERT каза:

    Абонаментна поддръжка на компютри и офис техника от Скай Софт България Ви гарантира професионална техническа помощ. Чрез абонаментната поддръжка вие получавате професионална компютърна поддръжка и съвети относно възникнали въпроси на място във вашия офис. Абонаментната поддръжка е препоръчителна за вас ако разполагате с офис или друг търговски обект, за който работата на компютърните системи е от първостепенна важност. Освен на компютърни системи, Скай Софт България извършва и поддръжка на принтери и скенери, факс и всякакви други периферни устройства.

    Абонаментната поддръжка ви осигурява администриране на цялата информационна структура на фирмата – операционни системи, приложен софтуер, антивирусна защита, поддръжка на всички работни станции и периферни устройства – принтери и скенери, сървъри, мрежа и мрежово оборудване.

    Изработка на уеб сайт по всички стандарти и изисквания е предпоставка за успешен и работещ уеб сайт. Довери се на нашия професионализъм и ние ще създадем твоя сайт с изчистена и приятна визия, която отговаря на корпоративната идентичност на твоята фирма.

    SEO оптимизация на уеб сайта гарантира твоето стабилно присъствие в интернет. Потърси ни, за да направим твоята услуга или продукт лесно откриваема, посредством позициониране на твоя сайт в ТОП 10 на googl

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *