Козметика за лице и стилове на гримиране, които мъжете харесват

Искате ли когато влезете в някоя стая всички мъже да гледат към вас? А знаете ли как да постигнете това? Просто е, само трябва да знаете каква козметика за лице и начини за гримиране да използвате. Подберете правилно и тоалета, парфюма и аксесоарите, които допълнително ще подсилят вашата съвършена визия. Ако попитате един мъж както харесва в рима на една жена, всеки ще ви отговори различно. Някои харесват дългите мигли, други опушения грим около очите, а трети изкусителните устни.

  • Дълги мигли

Момчетата са просто като хипнотизирани от приказния им поглед. Ето защо е силно препоръчително да използвате професионална декоративна козметика Make up с доказано качество. Ето например спиралите с високо качество ще направят миглите ви по-обемни и дълги. Тези дами, които познават не толкова сложния начин на мислене на момчетата ще знаят, че те най-вече се впечатляват от естествен вид на грима, а не лице с нанесен дебел слой гримове.

  • Опушен грим за очи

Когато светлините угаснат и среща през нощта е препоръчително да използвате по-бляскав грим. Опушеният грим за очи ще направи чудеса с вашия поглед. Освен това тези, които са достатъчно смели, за да го използват и през деня също ще имат голям успех, но разбира се ако грима да не бъде прекалено силен. Подчертайте формата на очите си с черна очна линия, изберете един или няколко цвята сенки и накрая поставете спиралата.

  • Светъл цвят на устните

Една от горещите тенденции на пазара са червените устни, но въпреки това, докато момчетата харесват как изглеждат устните, те не желаят да имат по-близък контакт с тях. Вместо да оцветявате вашите пълни или по-тънки устни с ярки оттенъци, изберете бежови или по-телесни тонове. Откраднете сърцето на вашия избраник като използвате съвсем светло червило или гланц, които да подчертава и прави неустоими устните ви.

Следвайте тези прости трикове, за да се уверете, че знаете какво иска едно момче! Изберете професионална козметика за лице и обърнете специално внимание при избора на гримове, цветове и текстура, за да постигнете желания ослепителен ефект.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg, Здраве, Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *