Shopping cart

Kозметика за лице и тяло – отговаряща на вашите нужди

  • Главна
  • Разни
  • Kозметика за лице и тяло – отговаряща на вашите нужди

Всеки човек иска да бъде здрав и красив и за да постигне това той използвали какви ли не видове козметика за лице и тяло, която да отговаря на неговите нужди. Кожата на лицето е изложена непрекъснато на атмосферните влияния, които оставят своя отпечатък върху нея. Именно поради тази причина е добре да използваме козметика за лице, която активно да се грижи за кожата, като я почиства, хидратира и подхранва.

Гърдите и шията са други места от тялото, които много хора пропускат, когато полагат грижа за кожата си. Често тези места са едни от най-чувствените места при допир. Освен това те също са изложени на показа, което означава, че трябва да обърнете специално внимание и на кожата в тези зони. За тази цел трябва да използвате почистваща козметика за тяло Thalasso body поне веднъж седмично. Уверете се, че разполагате и използвате нежен ексфолиант в тези области, тъй като те са склонни както да се омазняват така и да се изсушават, а вие не искате да минете нито в една нито в другата крайност. Нежно нанесете ексфолианта и леки движения го разнесете, а след това обилно изплакнете и сте готови да нанесете хидратираща козметика за лице и тяло. Освен това задължително, освен на лицето нанасяйте и на гърдите и шията козметика със слънцезащитно действие и предпазващ фактор.

Другата част от тялото, на която се обръща малко внимание са ръцете. Искате да имате красиви и гладки ръце, не забравяйте, че те са на показ често през цялата година. Трябва да използвате козметика за тяло, която да нанасяте върху ръцете си веднъж седмично. Ако решите да премахнете космите от мишниците ви бъдете внимателни как го правите. Космите по ръцете ви са по-фини и за това кола маската може да бъде болезнена, а бръсненето може да причини червени подутини, които често са трудни за лечение.

Всеки ден след душ трябва да използвате хидратиращ лосион, за да се заключи влагата в кожата ви.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *