Shopping cart

Лесна диета за отслабване

Времето постепенно започва да се подобрява и температурите се качват – повечето жени започват да се чудят как лесно да свалят натрупаните килограми през зимните месеци.Една лесна диета за целта е диетата с извара.Продуктът извара е изключително диетичен с ниско съдържание на въглехидрати и без никакви мазнини – точно това го прави идеален за диети.

Диета с извара

Изварата е позната не само на жените но и на доста мъже, които са запалени по фитнеса.Благодарение на нейните качества тя може да се използва не само за отслабване но и за покачване на чиста мускулна маса.При диетата с извара трябва да използвате обезмаслена извара.Такава се продава в почти всички хранителни магазини.Ако имате за цел да използвате диетата за покачване на мускулна маса, то тогава потърсете извара, която е допълнително обогатена с протеин.

Диета за отслабване с извара

Както при всяка диета и тук е важно храната да ви е вкусна, а не да се храните с нежелание.Има различни рецепти за приготвяне на изварата – с кисели краставички или пилешко месо или нещо което на вас ви хрумне.Освен извара при тази диета е важно да приемате и обезмаслено кисело мляко.Приемайте по 150 грама сутрин за закуска и за вечеря.Вечерята не трябва да е по късно от 7 часа вечерта – това трябва да ви е последното ядене за деня.На обяд и следобедна закуска се хранете нормално.
В изварата се съдържа така полезния казеин. Това е вид протеин, със забавено освобождаване и действието му продължава през целия ден. При постигане на желаните килограми продължете да приемате извара само вечерно време.Това ще ви помогне да запазите килограмите си и след диетата.Когато правите тази диета е важно да знаете, че не трябва да се комбинира с риба .

Още много и полезни диети може да прочете в сайта за диети и отслабване www.dieti-online.com .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *