Летни тонизиращи Коктейли

Какво е лятно парти без коктейли – една голяма скука. Ето 5-те най-добри коктейла, без които не можем лятно време на парти или на почивка. Тези коктейли са подходящи за горещото време и задушните вечери. Те ви охлаждат и освежават, карат ви да се чувствате по-добре. Ледените кубчета в коктейлите ги правят наистина освежаващи през горещият сезон. Тези коктейли са добри дори за вашето здраве, но трябва да ползвате пресни плодове при направата им. Разгледайте следващите 5 коктейла за да добиете по-добра представа за превъзходните им тонизиращи качества.

Най-Добрите 5 Летни Коктейли предложени от нас:

1. Текила Сънрайз ( Текила на Разсъмване)
Този коктейл е микс от Гренадин, портокалов сок и текила. Гренадина е червен ликьор направен от червено френско грозде и нарове. Съдържа въглехидрати и натрий. Портокаловият сок е отличен източник на витамини и антиоксиданти а Текилата понижава холестерола и балансира сърдечната дейност.

2. Блу Спринг (Синьо Лято)
Този коктейл е комбинация от Водка, Кюрасо, Лимонада, Ананас и Череша. Водката съдържа малки дози витамини, фосфор, калий и натрий. Кюрасото е богато на баластни вещества. Лимонадата е богат източник на витамини, Ананасът на фибри, а черешата е един от най-добрите източници на антиоксиданти.

3. Ягодово Дайкири
Този летен коктейл съдържа ягоди, лимон и ром. Ягодите и лимона са богати на витамини и антиоксиданти. Рома е добър източник на натрий.

4. Пъпешов Сауър
В този коктейл има водка, лимонов сок, малко яйчен белтък и пъпеш. Яйчения белтък съдържа минерали и протеини, Пъпеша е ценен източник на витамини и каротеноиди.

5. Джин Слинг
Този летен коктейл е микс от джин, лимон и гренадин. За гренадина и лимона вече споменахме полезните им качества. Джина няма полезни вещества, но пък е добър източник на енергия.

Пробвайте тези 5 коктейла това лято. Направете ги, опитайте ги и преценете кой от тях най-много ви допада. Почерпете и вашите близки и приятели с някой от тези летни коктейли. Насладете се на Лятото!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *