Листопад свърши, започна Легендата за Испания

Изминаха вече няколко месеца от старта на най-очаквания, последен сезон на сериала Листопад. За тези няколко месеца сагата радва милионите зрители пред телевизионния екран.

По официални данни, през месец август сериала Листопад е бил най-гледаното телевизионно предаване в България. Дори популярни и гледани предавания като Гласът на България, Столичани в Повече и bTV новините не са могли да догонят рейтинга на хитовата сага.

Сериалът Листопад стана толкова популярен в България, че няма човек, който да не е чувал за него. Ето че на 10-ти януари тази година (най-накрая) отбелязахме неговият край.

Да, турският сериал свърши по доста тъжен начин, но пък има и една радостна вест – веднага след Листопад започна нов сериал. За голямо учудване на зрителите сериалът не е турски а … испански! Той се казва Легендата за Испания и е историческа сага, разказваща реални случки от историята, развиващи се на пиринейският полуостров.

Латинското наименование на сериала е Hispania la leyenda и е най-успешната сага, която се е правила на пиренейският полуостров. Този път изглежда от бТВ са ударили големият джакпот с този хитов сериал – тъкмо повече хора ще го гледат, защото им е дотегнало от сапунски.

Ето за какво става въпрос в сериала Легендата за Испания накратко: млад пастир се прибира изморен от тежка работа в селото се. Изведнъж обаче то е нападнато от римски войски, които го опожаряват и избиват невинни хора – деца, жени и възрастни.

Младият мъж се разминава на косъм от смъртта, но това не го спира да събере кураж да се опълчи срещу римските легиони. Той събира армия от хора като него – готови да се жертват за своята свобода. Така лека по лека, пастирите започват да се занимават не само със земеделие, но и с оръжие и боеве.

Как ще се развие по-нататъшният сюжет на сериала Легендата за Испания не пропускайте да разберете – всеки делничен ден от 8 часа по bTV.

Или пък гледайте епизодите директно от www.легендатазаиспания.com

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *