Интимни лубриканти – какво трябва да знаем за тях

Мит е, че лубрикантите следва да бъдат използвани единствено от дамите, които не могат да се овлажнят по естествен път. Истината е, че това помощно средство благоприятства изключително добре не само върху жените, но и върху техните половинки.

Интимни лубриканти - полезна информация от Sexo.bgИмате реалната възможност да подобрите значително секса с партньора си, възползвайки се от редицата положителни качества на съдържанието в една опаковка, известна под наименованието лубрикант.

В тази статия възнамеряваме да ви разкажем малко повече за самия продукт, като смятаме да обхванем всяка една от страните му, така че преди да инвестирате парите си в него, то вие да се чувствате достатъчно информирани и да сте убедени, че постъпвате правилно. Преди обаче да навлезем в дълбоките води на това, с което сме се захванали, то наш дълг е да ви насочим към правилното място, от където бихте могли да си закупите първокласен продукт, за чиято безопасност да бъдете наистина сигурни.

Предложението ни е да посетите онлайн секс шопа Sexo.bg, от където имате възможността да избирате сред десетки прецизно селектирани лубриканти, всеки от които се отличава с ненадминато качество и е в готовност да подобри значително удоволствието по време на секс маратон, например.

Интимни лубриканти – 4 неща, които да знаем за тях

1. Не приемайте, че нещо не ви е наред, ако сте стигнали до използването на лубрикант

Огромна грешка е да изпитвате вина, заради това, че не успявате да се овлажните до толкова, до колкото ви се иска. Причините със сигурност не винаги са свързани със ситуациите, партньора или личната ви нагласа. Много често прекалено ниското ниво на овлажняване е в следствие на използване на медикаменти, навлизането в менопауза, кърмене, промяна в нивата на хормоните и редица други.

Благодарение на лубрикантите имаме възможността да опознаем собственото си тяло, както и да се сблъскаме лице в лице с оргазмите, за които от дълго време насам копнеем. Ето защо не бива да смятате себе си за виновни, ако сте решил ида си закупите една опаковка, която не просто ще ви служи вярно за дълго време, но и ще предизвикате същото това удоволствие и за партньора си.

2. Лубрикантът е задължително средство при анален секс;

Онези от вас, които са привърженици на анален секс, то задължително трябва да имат под ръка подходящ лубрикант. Нашият съвет е да се насочите към такъв, който е на силиконова основа, тъй като се задържа за по-дълго време, в съпоставка с онези, които са на водна основа.

3. Не е препоръчително да комбинирате лубрикант на мастна основа с презерватив

Ако искате да бъдете спокойни по време на секс и паралелно с това да се наслаждавате на удоволствието, през което преминавате с партньора си, то забравете за мазните лубриканти, в комбинация с презервативите. Те успяват да изтънят стените на латекса, от който се произвеждат презервативите и по този начин рискът от скъсване се увеличава значително много.

4. Запомнете, че някой лубриканти могат да се окажат опасни за вас

Какво имаме предвид с това? Според направените преди време статистики става ясно, че някой от дамите са склонни към появата на гъбични инфекции при използването на всички тези овлажняващи средства, стига те да не са подбирани внимателно и да не са закупени от правилното място.

Ако искате да предотвратите появата на инфекции и стопирането на сексуалния си живот, то ние ви съветваме да разгледате богатия каталог от лубриканти, на който ще попаднете в онлайн магазина Sexo.bg.

[Total: 2   Average: 5/5]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Здраве, Изкуство и забавления с етикети , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *