Манастирски ливади

Манастирски ливади са сред най-предпочитаните квартали за покупка на апартамент в София днес. Благодарение на почти изцяло новото строителство той се оформя като новото лице на столицата и е предпочитан, както от инвеститори, така и от крайни клиенти заинтересовани от апартаменти именно в район Витоша, и по-конкретно търсещи сред обявите за продажба на апартамент в Манастирски ливади.

Квартал Манастирски ливади се намира в Южната част на София, като факта, че принадлежи към район Витоша, който е разположен именно в полите на едноименната планина гарантира чистия въздух, тихата и спокойна обстановка, както и отличната комуникация с почти всички останали квартали в София.

В началото започнал своето съществуване с проект за вилна зона, която е била покрита, както говори и името на квартал Манастирски ливади с ливади, в последствие един от най-новите и модерни квартали на София все пак се обособява като жилищна зона, заради растящото столично население и повишеното търсене на апартаменти – ново строителство.

Инфраструктурата на квартала се бави заради изграждащата се интензивно канализационна мрежа, включително и пет колектора. Допълнително от София Газ са планирали да газифицират почти целия квартал. Според властите няма смисъл след година всичко да се разкопава на ново и именно през 2012 година се очаква да бъде напълно създадена чисто новата пътна мрежа в квартал Манастирски ливади.

Очаква се след завършване на този етап от развитието на квартала цените, искани при продажба на апартаменти в Манастирски ливади значително да се повишат. Кварталът е условно разделен на две вътрешни зони Манастирски ливади – Запад и Манастирски ливади – Изток.

Манастирски ливади е предпочитан квартал и заради бързия си достъп до центъра на София, благодарение на булевард „България”, което решава огромен проблем в съвременна София. В квартал Манастирски ливади има най-различни заведения и магазини, в това число множество кафенета, ресторанти, както и редица фитнес, СПА и козметични центрове, детски градини, детски парти клубове и редица други. В Манастирски ливади има и болница – МБАЛ „София”, редица аптеки, ветеринарни и стоматологични кабинети.

Макар все още да няма изградени много обществени сгради живеещите в Манастирски ливади могат да се възползват от удобствата предлагани от съседните квартали като поликлиники, училища, хипермаркет „Била ” и Mall България, намиращи се на бул. България.

Ако вече сте избрали от списъка за продажба на апартаменти в Манастирски ливади, то може би ще поискате да промените вашия нов апартамент според собствения си вкус поверявайки довършителните дейности на фирма за гипсокартон и окачени тавани в Манастирски ливади. Можете да разчитате и на редица фирми за боядисване в Манастирски ливади за изпълнението на тази своя мисия.

[Total: 0   Average: 0/5]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *