Shopping cart

Мебели за баня от Keranova

Keranova е една от водещите фирми у нас, занимаващи се с маркетинг на мебели и аксесоари за бани. Брандът предлага голямо разнообразие от цялостен интериор за бани като плочки, фаянс, санитарен фаянс, теракота, вани, душ кабини, керамика, смесители, гранитогреса и много други.

В сайта ще намерите всичко за цялостния декор на една съвременна и функционална баня. Фирмата работи с български и чуждестранни производители. Подходът е индивидуалното отношение към клиента и съобразяване до най-малкия детайл. Предлага също безплатно 3D проектиране по идея на клиента. Прави редовно обновяване и чести промоции.

Ако жилището ви е само с една баня, то тя трябва да играе роля на баня за гости, за децата, за съпрузите и на фамилна баня. В нея пестеливо трябва да са налични всички наистина необходими мебели и да не се приоритетни решенията, свързани с модата или красотата.

Ако баните в апартамента са две, те могат да са с различни, допълващи се функции. По начало те биват главно следните видове: баня към спалнята, детска баня, баня за гости и фамилна. Изборът й се определя от нуждите, функциите и навиците на собствениците. Полифункционално е решението, ако банята е само една. При проектирането на банята, ако се планира в семейството да дойдат деца, желтелно е да се постави вана, а цветовото решение да е универсално за момиче и за момче. Душ кабина е алтернатива на ваната за малката баня. Оптималният вариант е ваната с душ кабина и параван.

Ако се колебаете дали да поставите тоалетна в банята, опита ни в сферата ни прави уверени, че тоалетната е абсолютно препоръчителна. Тоалетните и мивките са задължителни за всички санитарни помещения. Колкото повече, толкова по-удобно. Ако е възможно да се постави в средно голямата тоалетна и душ кабина – воала идилията ще бъде пълна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *