Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Месечен хороскоп за зодия Рак (юли)

Сайтовете за хороскопи са много и всеки предлага различни прогнози. Екипът на www.horoskopa.org представя на вниманието на всички любители на зодиаците месечния хороскоп за зодия рак.

Зодия рак през юли ще бъде в състояние да прояви максимапна степен своето обаяние. Те ще бъдат по-внимателни от обикновено към своята външност и поведението си. Ето защо периодът е подходящ, за всякакви промени във външния вид или в поведението. Можете да смените имиджа или просто да си направите нова прическа. Ако искате да станете по-привлекателни в очите на околните, тогава трябва да обърнете повече внимание на отношението си към хората. Бъдете приятелски настроени, чаровни и доброжелателни. Юли ще донесе много нови планове и идеи, но сред тях трябва да изберете тези, които се отнасят до финансовата сфера. Именно такива проекти ще можете сега да обмисляте детайлно и успешно да реализирате.

Средата на лятото за представителите на знака Рак ще бъда напрегнато време. През юли на Раците ще им бъде трудно да отстояват личните си интереси, независимо дали в работата или в личния живот. Така че, пригответе се да се борите за своето място под слънцето. Но ако работата не е спешна, то най-добре е да я отложите. Юли може да се нарече неблагоприятен месец за Раците. И затова не трябва да се налива масло в огъня и да се планират важни неща, и да усложнявате по този начин не само собствения си живот, но и този на вашите близки. Така че това време е по-добре просто да седнете и да чакате. Неблагоприятно време за далечни пътувания, особено опасни за Рак са стихиите – Въздух и Вода.

Също така, като цяло на пътя трябва да бъдете по-бдителни. През последната декада на юли за емоционалното си равновесие, отелете повече време за хобитата си и любимите си произведения. Сега не е време за каквито и да било сложни случаи, а ако успеете да си вземете отпуск – това ще бъде страхотно. По товавреме на Рак предстои активно да се занимават с решаването на въпроси, свързани с бита и семейството, което е видно от позицията на Венера. Но от пътуване със самолет е по-добре да се въздьржате. Почивка близо до водата, сред природата, в своите географски ширини вероятно ще бъде най-добрият избор. В края на юли, Раците може да узнаят неприятни новини за някого от антуража си.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *