Метален навес за кола с полиестерен покрив – предимства

Не разполагате с гараж и се притеснявате как ще се отрази на колата постоянното огряване от лятното слънце? И с право. Това е един от факторите в околната среда, които могат да предизвикат изменения в естетиката на возилото и така дори да понижат нейната стойност.

Не разполагате с ресурс и време за изграждането на навес или гараж? Ето защо металният навес за кола с полиестерно покривало може да се окаже точното решение на вашия проблем.

Металният навес за кола предпазва от различни външни условия

Метален навес с покривОсновната причина, поради която хората купуват такива навеси е за защитата на автомобила от пряка слънчева светлина. Това е много по-ефективен начин за справяне със жаркото слънце през лятото, което нажежава волана и осезаемо вдига температурата на цялата кола от покривалата за предно стъкло, споделят от TeMax.bg, вследствие коментарите на своите клиенти.

Светлината и особено UV спектърът ѝ има доста вредно влияние върху боята на колата – може да повлияе в нейното избледняване и загубата на хубавия наситен цвят с течение на повече време. Интериорът на колата също може да бъде повлиян в тази насока – тъмните цветове да избледнеят, а светлите – да пожълтеят.

Освен от пряката слънчева светлина, навесът ще предпази колата ви от падащи листа и натрупване на прах, ако в близост до мястото, на което паркирате колата си има дървета. Той е и добър вариант за предпазване на колата в дъждовни условия, а ако е достатъчно качествен – и градушка.

Други предимства на навесите за коли с полиестерно покривало

Металната конструкция на навеса позволява неговата продължителна употреба, благодарение на издръжливостта и здравината на материала. Полиестерът е устойчив на променливите атмосферни условия, затова цялостно подобни стоки издържат с години употреба, преди да се амортизират.

Този тип навеси са с олекотен корпус и цялостно ниско тегло, което позволява да се сглобяват и разглобяват сравнително бързо и лесно. Няма да ви е необходимо да отделяте кой знае колко време, за да сложите навеса още при първите по-силни слънчеви лъчи.

Освен това този тип навес за кола е доста лесен за поддръжка и почистване. А най-големият им плюс е доста изгодната цена за получаването на наистина практичен продукт.

Лесната им инсталация и доста изгодната цена са именно топ предимствата, от които хората, търсещи бързо решение на проблема със слънчевото огряване през лятото се вълнуват. Затова ако и вие сте изправени пред подобна дилема, препоръчваме ви да не се чудите повече, а да вземете изгоден продукт от TeMax.bg, чиято употреба наистина ще ви се отплати за направената инвестиция.

[Total: 1   Average: 5/5]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Авто, За дома с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *