Модерни интериорни врати за дома ви

Най-често стъклените интериорни врати могат да се видят само в офис помещенията, като за дома те все още не са често срещан избор при покупка на тези стоки. Причината за това е малкия избор на пазара, но само в традиционните магазини, защото ако заложите на виртуалните покупки, то там нещата стоя по коренно различен начин.

Ето защо, ако и за вас цената и качеството са критериите, които вървят ръка за ръка, тогава най-доброто решение за дома ви са модерните интериорни врати от бранда TitanDoors. Това не са просто поредните скучни модели, които ще намерите на пазара, а едно истинско изкуство и дори съвършен моден шедьовър, който да раздвижи обстановката в дома ви и да вдъхне нов живот на обзавеждането ви. Помнете обаче, че не бива да спазвате стриктно модата при мебелирането на вашето кътче, защото красотата за всеки е различна, затова нашия съвет е да закупувате само тези врати, които да отговарят на 100% на модния ви почерк. Друга хитрина, която ще ви помогне да разширите визуално пространството е да изберете вратите, които са със светли нюанси. Така оптично ще направите всяка една стая да изглежда по-голяма, а все пак това е проблем на много семейства. Черните модели напротив ще намалят стаята и ще я направят да изглежда по-малка. Доста интересно и дори иновативно решение за българския пазара с изцяло прозрачните интериорни стъклени врати, които имат интересен мотив на цялата си площ. Те обаче са красиво и добро решение само за хола, но не и за спалната, тъй като това е вашето местенце за усамотение и релакс от натовареното ви ежедневие.

Решение на вашата дилема как и от къде да закупите интериорни врати, които да са на демократична цена и с отлично качество има и то се казва Titan Doors. В официалния сайт на марката Titan Doors ще намерите огромен избор от всякакви модели, които лесно да се съчетаят с всякакъв стил на интериорния дизайн.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

1 Response to Модерни интериорни врати за дома ви

  1. Красив интериор каза:

    Въпросите дали да изберете остъклен или неотъклен модел врата са свързани с цена от една страна, тъй-като остъклените врати са с по-висока цена от неостъклените. А от друга страна остъклението позволява повече светлина, повече свързаност и видимост между стаите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *