Shopping cart

MTV танци и предела на възможностите ни

Тази тема я пиша за тийнейджърите и младежите. Всеки един от вас е чувал поне за един от тези стилове танци. Дали свързва хип хопа с рапът или нещо друго няма значение. Няма да ви обяснявам какво представляват тези стилове танци… хип хоп, фрийстайл и т.н , а ще обясня само какво означава терминът MTV танци. Това са всички стъпки, хореографии и подобни движения като на клиповете от MTV демек свежите и модерни танци. Всички тези стилове танци се наричат джаз балет, модерни танци, контемпорари и модерен балет. В този вид модерни танци вие учите всичко накуп, разбирате в какво сте най-добър, а след време се специализирате към тази насока.

На всеки човек му е интересно до какъв предел може да стигне един танцор. Дали ще се върти на глава, ще бъде „робот” или пък ще прави салта – това няма значение. Ако вие сте от хората, които обичат приключения, изпитания и като цяло да опитват нови неща – това е за вас! Когато взимате уроци по танци вие получавате професионално обучение, много нови приятели, умения в танците, страхотно тяло и още куп полезни неща. Вместо да седите пред компютъра и да сте във фейсбук, може да танцувате, да взимате уроци по танци и да се забавлявате с хора на вашата възраст. Бъдете активни, водете здравословен и приятен живот. А всичко това се намира в стиловете модерен балет, модерни танци и джаз балет. Ако искате да приличате на някоя звезда – това е начинът.

Чрез танците може дори да ви бъде представена медиина изява. По дискотеки, купони, концерти и на много други места вие може да покажете какво сте научили и да изразите себе си чрез танц. Когато взимате уроци по танци в някоя школа през определен период от време има състезания между различните клубове. Ще може да покажете колко сте оригинални, изобретателни и до къде са вашите граници! Танцувайте модерен балет, едно страхотното хоби за всеки подрасващ човек.

И като заключение мога да добавя, че е най-добре , като още развиващи се хора, да се спортува активно, а не да се затваряте всеки ден по къщите си. Забавлявайте се, танцувайте, взимайте уроци по танци! Това е най-хубавото и отпускащо занимание което може да практикувате! Успех!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *