На Парти с Коктейли

Коктейл партитата са класически метод да се организира имен ден, годишнина, лятната почивка или всякакъв друг повод. Партитата с коктейли винаги са забавни и са превъзходен начин за хората да придобият нови социални контакти и да се забавляват следобяда или вечер, като имат възможността да се изфукат с най-новите си аксесоари – дрехи, обувки, бижута, или просто с новата фризура.

През петдесетте и шестдесетте години на миналия век в щатите е било много модерно да се правят тематични коктейл забави изобилно декорирани в съответната тема, като гостите също се обличали подобаващо за въпросната вечер. Последните години се възражда идеята за подобен род партита с подбрани храни и коктейли.

В зависимост от темата която сте решили за купона ще може да украсите терена във тема. Коктейлите и другите напитки, както и храните е добре да бъдат подходящи за вечерта за по-голяма забава. Можете дори да изискате от вашите приятели да дойдат на купона облечени с подходящи дрехи, в зависимост от тематиката на вечерта. Осигурете за партито на една-две основни напитки, но имайте на разположение и други питиета за разнообразие.

Когато посещавате такова парти се подгответе в зависимост от повода за организирането му. Ако е парти за рожден ден потърсете подходящ и интересен подарък за рожденика. Не забравяйте и пожеланието, изберете някое забавно от многото пожелания за рожден ден. А ако партито е поради лятната отпуска на домакина, забавлявайте се заедно на неговата почивка.

Коктейл Партито може да бъде и кратко парти, за няколко часа да се позабавлявате с познати на по чашка готин коктейл. Ако партито е през лятото и времето е горещо, разхладете се с ледени напитки. Маргарита е най-популярният коктейл за лятно парти. Друг коктейл подходящ за горещите летни вечери е Мохито – една сладостна комбинация от сода, мента, ром и захарен сироп. Така с коктейл в ръка горещата вечер ще отмине неусетно в забавно говорене с познатите дошли на вашето парти.

Какъвто и повод да празнувате, организирането на коктейл парти е възможно за всеки, само трябва малко желание и фантазия. Няколко коктейла и подходящи мезета е всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате подобаващо поводът си.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *