Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Най-доброто време за резервиране на самолетни билети

Пътуванията винаги са били забавни, независимо дали пътувате из страната или по света. Билетите не са евтини и това е един обезпокоителен проблем. Бизнес полетите в повечето се поемат от фирмата ви, но когато пътувате за удоволствие, като например екскурзия със семейството, тогава откриването на евтини самолетни билети е като златна мина. За пестенето на средства за полета може да се възползвате от някой изпитани трикове, които гарантирано ще ви помогнат да спестите доста сериозни средства, които по-късно може да използвате за някой много по – приятни неща. Снабдяването с билети на ниска цена започва с отговора на въпроса: „Кога е най-удачно да направя резервацията и как да стане това?“

Всички знаем, че авиокомпаниите повишават цените на билетите с приближаване датата на полета, така че резервация в последните дни преди излитането не е нищо друго, освен „бедствие за бюджета ви“. Затова, започнете да планирате пътуването си по-рано. Най-доброто време е поне месец по-рано. Почти всички самолетни компании имат практиката да променят 21, 14, 7 и 3 дни преди полета. В последният ден може да се попадне на много добри оферти, но това е само когато няма направени резервации за много от местата в самолета. В повечето случаи, за по-желаните дестинации места в последният момент няма.

Няколко съвета за онлайн резервация на самолетни билети

  • Много рано сутрин и късно вечер полетите са по-евтини, тъй като това е по-необичайно време за пътуване на повечето хора.

  • Избягвайте директните полети, те по правило са по-скъпи от тези с прекачване. Колкото повече смени на самолети има до достигане на желаната дестинация, толкова по-евтино, като въпреки неудобството могат да се спестят стотици левове.

  • Стойте по-далеч от почивните дни, освен че тогава билетите са скъпи, но и трафика на хора е прекалено натоварен.

  • Вторник, сряда и четвъртък са най-препоръчителните дни за избор на полет, тогава билетите са най-евтини.

Ако запомните тези съвети и ги използвате правилно, бъдете сигурни, че ще спестите доста средства от полетите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *