Nokia E7 срещу iPhone 4S?

4-инчовият сензорен екран на Nokia E7 прави разликата. Върху него се показват всички интернет страници,документи и видео,благодарение на вградения механизъм за накланяне и оптимално гледане. Големият OlearBlack-AMOLED екран със стъклена повърхност показва съдържанията в богати, ярки цветове, дори и на открито. Звездата сред смартфоните от 2011 има всичко – невероятно елегантен и компактен дизайн с пълна QWERTY-клавиатура.

Nokia E7 осигурява безпроблемна синхронизация с Microsoft Outlook. Електронните писма, които получавате в реално време, контактите и календара се актуализират директно от началния екран – всичко това без допълнително заплащане. И сега може да работите по-продуктивно. С Nokia E7 създавате и редактирате в движение с Word, Excel и Power Point файлове. И чрез Microsoft Communicator Mobile оставате в постоянен контакт със своите колеги.

Всичко е предварително инсталирано и готово за употреба,електронната поща и социалните мрежи също са интегрирани в телефона. Ще получавате денонощно емисии от Facebook и Twitter, така че да сте винаги актуални и социални.

Чрез Nokia Maps ще може да разбирате какво се случва във Вашият район. Може да преглеждате местата по света и да получавате експертни съвети от Trip и Lonely Planet. Освен всичко това може да използвате безплатна гласова навигация за пешеходци и превозни средства.

Много от най-добрите приложения вече са инсталирани на Вашия Nokia E7, например, приложенията за Facebook и Twitter, бизнес приложения, новини, Nokia Mapsи други. Но това не  е всичко. В Ovi Store има приложения за всяка цел, които правят живота по-хубав и лесен, с които просто се забавлявате.

Смартфонът работи под новата Symbian 3, 680 MHz процесор, разполага с 16 GB вътрешна памет. Издръжлива батерия – до 9 часа разговори в 2G и до 5 часа в 3G. 8 мегапикселовата камера генерира невероятно качество снимки.

Телефонът е достоен конкурент както на новият модел на Apple – iPhone 4S, на Samsung Galaxy S II, така и на X-сериите на Nokia като Nokia X7-00.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в GSM. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *